пʼятниця, 27 листопада 2015 14:23

Шпигуни виклали в мережу фото додебютного Renault Fluence

В мережу інтернет потрапило фото наступного покоління Renault Fluence. Його дебют очікують наступного року. Про це повідомляє видання Motor Media Review.

"Раніше нам випала можливість бачити тестування нового чотиридверного седана Megane у Франції. Це дозволяє припустити, що французька компанія розробляє наступника Fluence, підтвердженням чому є це фото, що частково розсекречує зовнішність автомобіля", - йдеться у повідомленні.

Компанія внесла корективи у дизайн передньої частини, у результаті чого вийшов компактний седан із передніми світлодіодними фарами, як у моделі Megane.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Smart розсекретила новий ForTwo Brabus

Fluence вважають найдешевшою моделлю у своєму класі. Наразі невідомо, чи буде автовиробник у новому седані використовувати платформу Megane IV, чи платформа буде спрямована на ще нижчу ціну. Офіційної інформаціїї щодо дебюту поки що немає, проте є причини вважати, що продажі авто почнуться з наступного року.

Автор: фото: theophiluschin.com/
  New Fluence
New Fluence

Автомобіль буде пропонуватися зі звичними дизельними і бензиновими агрегатами, зокрема з дизельним двигуном DCI з 130 к.с. і бензиновим TCe з 100 к.с. (74 кВт), 130 к.с. (96 кВт) і 205 к.с. (151 кВт).

Нагадаємо, фотошпигунам вдалося зробити знімки закамуфльованого Renault Megane четвертого покоління під час дорожніх випробувань.

Зараз ви читаєте новину «Шпигуни виклали в мережу фото додебютного Renault Fluence». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути