Ексклюзиви
четвер, 08 вересня 2011 11:30

Росіяни придумали для "Ё-кроссовера" новий дизайн
5

Фото: Фото: Ё-авто

Компанія "Ё-Авто" розповсюдила перші зображення нового варіанту дизайну свого кросовера. Модернізований автомобіль складе компанію на стенді "Ё-Авто" у Франкфурті анонсованого недавно "Е-концепту" із механізмом дахом.

"Ё-кросовер" забезпечили модернізованою головною оптикою, новими бамперами, новим капотом, видозмінили силует і переоформили задню частину. Ймовірно, що кросовер, який покажуть у Франкфурті, не буде мати нічого спільного з нинішнім прототипом. Між тим, саме з кросовера почнеться виробництво Ё-сімейства - першим на конвеєр встане модель із традиційним двигуном внутрішнього згоряння.

Випуск "Ё-кроссоверов", за розрахунками компанії, повинен початися в другій половині 2012 року, а перші моделі з інноваційним гібридним приводом зійдуть з конвеєра тільки через два роки.

Додамо, що крім нової моделі компанія "Ё-Авто" покаже у Франкфурті прототип під назвою "Ё-концепт". За заявою розробників, він є ще одним етапом у пошуках індивідуальності бренду "Ё". Найпомітнішою інновацією прототипу є унікальна система дверей.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни придумали для "Ё-кроссовера" новий дизайн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути