Ексклюзиви
пʼятниця, 03 лютого 2012 16:52

Росіяни показали інтер'єр гібридного "Ё-мобиля"
6

Фото: Фото: Ё-авто

Компанія "Ё-авто", яка реалізує в Росії проект першого російського гібрида, оприлюднила перші зображення інтер'єру "Ё-мобіля". Йде не про концепт, який всі вже бачили, а про серійну машину. Правда, опубліковані зображення - лише комп'ютерні ескізи.

На головний інформаційний дисплей, який розташований по центру приладової панелі, будуть виводитися показання швидкості руху, рівень заряду накопичувача енергії, запас ходу по паливу, дані з бортового комп'ютера і контрольні лампи. При включенні навігаційної системи на дисплей проектується карта місцевості із збереженням показань швидкості, заряду накопичувачів і запасу ходу.

Трохи нижче, під дисплеєм, розташована сенсорна панель, яка дозволяє керувати клімат-контролем, мультимедійною системою, навігацією, Інтернетом, телефоном, настроюванням інтерфейсу користувача. В режимі стоянки цю ж панель можна використовувати для установки різних додатків, сумісних з операційною системою Android.

На рульове колесо винесені кнопки управління гучністю звучання аудіосистеми, вибору аудіофайлів, перемикання радіостанцій, а також управління телефоном. Підрульовий перемикач зовнішніх світлових приладів і склоочисників розташований безпосередньо за рульовим колесом. Інші кнопки управління, включаючи селектор режимів руху і розетку на 220 В, винесені в окремий блок поруч з кріслом водія.

Нагадаємо, що перші серійні гібриди російського виробництва повинні з'явитися в кінці поточного - початку наступного року. Першим в модельному ряду "Ё-авто" стане кросовер, остаточний варіант дизайну якого буде представлений, орієнтовно, влітку.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни показали інтер'єр гібридного "Ё-мобиля"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути