пʼятниця, 11 жовтня 2019 09:36

Ревіння мотору і спалені шини: на OldCarLand працювало дрифт-таксі
10

Дрифт-таксі на 11-му OldCarLand
Фото: Соломія Цура
Дрифт-таксі на 11-му OldCarLand
Дрифт-таксі на 11-му OldCarLand
Дрифт-таксі на 11-му OldCarLand
Дрифт-таксі на 11-му OldCarLand

Втретє відвідувачі найбільшого технічного фестивалю в Україні OldCarLand могли не просто розглядати понад 800 раритетних транспортних засобів, але і покататись на дрифт-таксі з досвідченим пілотом.

"Охочих проїхатись було надзвичайно багато. Я щасливий, що подарував емоції такій великій кількості осіб, - говорить пілот команди з дрифту Nanoprotec Number One Team Віталій Геращенко. - Мій автомобіль зроблений спеціально для дрифту. Зовні - це ГАЗ-24. Однак "начинка" значно потужніша. 8,3-літровий двигун потужністю 530 к.с. взятий від спорткару Dodge Viper. Ходову частину та трансмісію довелося переробити повністю".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Велетенські крила та багато хрому: на OldCarLand показали 3 неймовірних Cadillac

У середньому своєї черги людям доводилось чекати близько 40 хв. Найчастіше катали дітей і підлітків. Кожен бажаючий отримував власний порядковий номер, за яким визначали наступного пасажира.

"Машина побудована на базі шасі найпопулярнішого для дрифту автомобіля - Nissan 200 SX, - додає Геращенко. - Усі зовнішні елементи машини максимально полегшили. Практично весь кузов виготовлений із пластику. Це зроблено для швидких та ефективних маневрів. Чим автомобіль легший, тим швидше він розганяється і краще виконує необхідні елементи. Зараз цій машині понад вісім років".

OldCarLand-2019 відбувався в Державному музеї авіації на столичній вул. Медовій, 1. Організатор заходу - клуб технічної класики OldCarServiсe.

Зараз ви читаєте новину «Ревіння мотору і спалені шини: на OldCarLand працювало дрифт-таксі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути