Ексклюзиви
четвер, 07 грудня 2017 15:46

Презентували екстремальний 900-сильный позашляховик

Німецьке тюнінг-ательє Manhart показало концепт БМВ X6 M.

Доопрацьований БМВ X6 M назвуть MHX6 Dirt², пише Автоцентр.

Авто оснастять 4,4-літровим мотором V8. Він розвиватиме до 900 к.с. Крутний момент - 1200 Нм. Велика потужність мотору можлива завдяки установці карбонової впускної і випускної паливної системи та високопродуктивних турбованих нагрівачів.

Автор: 7info.
 

Позашляховик отримав ліфтованую підвіску з пружинами KW, посилену трансмісію і підвіску, масивні гальма, шноркель, захисний каркас зовні кузова, лебідку, світлодіодну "люстру" на даху, кріплення для запаски на місці заднього скла. Крім того, днище захистять сталевими листами. На новинку встановлять 21-дюймові колеса з покришками BF Goodrich розмірності 305x40.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як еволюціонував BMW: добірка реклам

Автор: e-gorlovka
 

Виробники планують запустити авто у дрібну серію. Утім жодних дат німецький бренд не називає. На будівництво джипа знадобиться 6-8 місяців. Ціни на авто стартуватимуть від €395 тис.

До 2025 року німецький бренд BMW випустить 12 автомобілів з повністю електричними силовими установками. За найближчі 8 років виробник планує випустити 25 нових моделей. 2019 року BMW випустить повністю електричний MINI. У 2010-му - електричний кросовер X3. 2021-го - безпілотник iNext.

Зараз ви читаєте новину «Презентували екстремальний 900-сильный позашляховик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути