Ексклюзиви
вівторок, 14 листопада 2017 17:14

Представили чорно-золотий суперкар McLaren 720S
8

На автомобільній виставці в Дубаї представили суперкар McLaren 720S.

Автомобіль має чорне забарвлення кузова і золоті акценти. Купе McLaren 720S Coupe Black and Gold by MSO може "похвалитися" ізоляцією двигуна з 24-каратного золотого.

У Дубаї представлений чорно-золотий суперкар McLaren 720S
Фото: infocar
У Дубаї представлений чорно-золотий суперкар McLaren 720S
У Дубаї представлений чорно-золотий суперкар McLaren 720S
У Дубаї представлений чорно-золотий суперкар McLaren 720S
У Дубаї представлений чорно-золотий суперкар McLaren 720S

На задньому аеродинамічному крилі автомобіля є унікальний напис із золотих літер, який виділяє авто з усіх інших існуючих купе 720S.

Про це інформує paultan.

На аеродинамічному елементі автомобіля розташована цитата засновника компанії McLaren Брюса Макларена "Життя міряють за досягненнями, а не тільки по прожитим рокам".. Для того щоб нанести напис на "крило" моделі, фахівцям підрозділу знадобилося 30 год. роботи. Цитата взята з автобіографії засновника британського бренду "From the Cockpit", опублікованій в 1964 році.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українець продає лімузин ЗАЗ за ціною Iphone

90 год.потрібні були для того, щоб виконати інші налаштування унікального купе, включаючи обробку салону, де з'явилися золоті вставки і компоненти з вуглецевого волокна. Чорно-золотий суперкар McLaren 720S Coupe Black and Gold by MSO отримав унікальний аеродинамічний обвіс, який також виконаний з карбону.

Технічна складова ексклюзивного суперкара McLaren 720S Coupe Black and Gold by MSO змінам не піддалася. Двигун авто розвиває 720 к. с. і 770 Нм крутного моменту, поєднується з модернізованим семиступеневим "роботом" з двома зчепленнями.

Преміальна японська марка Infiniti розсекретила новий флагманський позашляховик QX80 2018 модельного року. Публічний дебют новинки відбудеться 14 листопада на автосалоні в Дубаї.

Зараз ви читаєте новину «Представили чорно-золотий суперкар McLaren 720S». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути