Ексклюзиви
пʼятниця, 17 квітня 2020 15:33

З'явилися допрем'єрні фото нового Nissan X-Trail
6

Салон Nissan X-Trail
Фото: Worldscoop
Кросовер Nissan X-Trail
Салон Nissan X-Trail
Кросовер Nissan X-Trail
Кросовер Nissan X-Trail

Японська компанія Nissan підготувала новий кросовер X-Trail, однак його фотографії потрапили у мережу до офіційної презентації.

Судячи із зображень, нове покоління отримає більшу фірмову радіаторну решітку V-Motion із новим логотипом марки. Останній дебютував на електричному концепті Ariya, повідомляє Kurdistan_Automotive_Blog.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: KIA продає новий седан за 7 тис. доларів

Крім цього, машина матиме квадратну задню частину, великі вертикальні повітрозабірники, дворівневу оптику і спойлер на дверцятах багажника.

В салон нового X-Trail помістили сучасний мультимедійний комплекс із сенсорним екраном, нове кермо і цифрову панель приладів.

За попередніми даними, у США автомобіль отримає 2-літровий мотор VC-Turbo потужністю 272 к. с. В Європі модель пропонуватимуть із моторами 1.3 DIG-T та 1.7 dCi потужністю 160 к. с. та 150 к. с. відповідно.

Очікується, що Nissan X-Trail 2021 представлять в кінці серпня, якщо епідеміологічна ситуація у світі повернеться до норми.

Зараз ви читаєте новину «З'явилися допрем'єрні фото нового Nissan X-Trail». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути