Ексклюзиви
четвер, 31 жовтня 2013 10:33

Porsche презентували оновлену Panamera Turbo S

Porsche розсекретила Panamera Turbo S 2014 модельного року, яка відрізняється оновленим екстер'єром і деякими доробками технічної частини. Автомобіль дебютує на Токійському автошоу в наступному місяці.

Редизайн моделі головним чином торкнувся обвісу - тут з'явилися збільшені повітрозабірники спереду поряд з видозміненим заднім бампером - а також фари, які отримали іншу форму. Разом зі стандартною версією оновленого хетча Porsche запропонує і Panamera Turbo S Executive із збільшеною на 150 мм колісною базою. Обидві модифікації вже в базовій комплектації оснащуються 20- дюймовими дисками з покришками розмірністю 285/ 40 і 295 /35.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У столиці помічений кортеж з тюнінгованими Mercedes-Benz G і Ferrari Berlinetta

Рестайлінгова "Панамера" оснащена допрацьованим 4,8-літровим V8 з новими турбінами, що працює в парі з семиступінчастою PDK - потужність агрегату зросла до майже 570 к.с., що дозволяє автомобілю розганятися з нуля до 100 км за 3,8 с при 309 км/год максималки. Середня витрата палива новинки скоротився відносно попередника на 11% і може вкластися в 8,7 л на 100 км пробігу. Европейскі продажі 2014 Porsche Panamera Turbo S стартують на початку наступного року .

Зараз ви читаєте новину «Porsche презентували оновлену Panamera Turbo S». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути