середа, 05 жовтня 2016 16:52

Показали один із найпотужніших ретро автомобілів
11

Фото: Юрій Кардашевський

На фестивалі ретро-техніки OldCarLand, що відбувся цими вихідними у Києві, показали ексклюзивний Cadillac Eldorado 1972 року випуску.

Цей автомобіль купили 2009-го. Як розповів власник Артем Мельниченко, шукав його через знайомих, які живуть у Америці.

"Ми поїхали за машиною в США. Автомобіль не реставрували - купили саме в такому стані. Cadillac Eldorado везли в Україну паромом 4 місяці", - каже власник Артем Мельниченко.

Автомобіль обладнаний 8,2-літровим двигуном, який передає крутний момент на передні колеса. Кришка багажника має дотяжку. Є електросидіння, електродзеркала і механізм даху також електричний. У США нелегко знайти Cadillac Eldorado у хорошому стані. Багато з них знищені.

"У хорошому стані важко знайти таку машину. Переважно такі машини трапляються на розбірках у поганому стані. Ціни від 7 до 10 тисяч доларів США", - каже Артем Мельниченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали єдину заводську "Таврію" у кузові кабріолет

Крім цього, Мельниченко, який представляє компанію "Автодім", привіз на фестиваль кросовер Bantley Bantayga. Перший кросовер марки дебютував минулого року. На ринку з'явилася цього року. Зараз у SUV є дизельна версія. Ціна такої машини для замовлення в Україні починається від $340 тис.

Нагадаємо, у Києві у Державному музеї авіації стартував технічний фестиваль OldCarLand. Цього року захід відбувається вдруге. За день до початку фестивалю почали звозити ретро-автомобілі. При вході стояв ЗиМ, який випускали у 1950-х роках. На головній алеї вишикували техніку, яку робили в Україні, — автобус ЛАЗ, вантажівка КрАЗ, малолітражка "Запорожець", мотоцикл "Дніпро" і маловідомий автобус "Чернігів".

Зараз ви читаєте новину «Показали один із найпотужніших ретро автомобілів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути