понеділок, 23 березня 2020 13:30

Орест Лютий прощається із "мрією" - продає рожевий "радянський "Кадилак"
8

ГАЗ-24 "Волга"
Фото: Антін Мухарський
ГАЗ-24 "Волга"
ГАЗ-24 "Волга"
Салон ГАЗ-24 "Волга"
Гарантійний талон ГАЗ-24 "Волга"

В Україні виставили на продаж ГАЗ-2401 "Волга" 1983 року рожевого кольору, яку знімали в кліпах і телевізійних програмах.

Машину з номерними знаками "МРІЯ" продає український письменник, актор і музикант Антін Мухарський. Відповідне оголошення він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Я придбав її 2003-го в абсолютно новому стані. На спідометрі було 17 км, - пише Мухарський. - 20 років вона простояла в гаражі у дядька на Сирці й від початку була білого кольору. Вирішив зробити з неї кантрі-мобіль, а-ля каділак Елвіса Преслі. Машину пофарбували в рожевий колір, а кузов повністю законсервували від іржі. Салон переобшито. Всі деталі, мотор, гума - 100% оригінал".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україну завезли нові електромобілі Porsche Taycan

За словами письменника, останні 6 років машину не використовували. Вона стояла на колодках із знятим акумулятором. Наразі на спідометрі близько 27 тис. км. Також збереглися книжка техобслуговування і гарантійний талон. Ціна автомобіля $10 тис.

"Машину знімали у кліпах "Городок" гурт "Лєпріконси" 2004 рік і "Село Чопілки" - Антін Мухарський та гурт "Коні Айленд" 2006 рік, можна подивитись в YouTube, а також брала участь у купі телевізійних програм. Є фотоальбом з усіх проєктів", - додає письменник.

ГАЗ-24 "Волга" - легковий автомобіль середнього класу, який прийшов на зміну моделі ГАЗ М-21 "Волга" 1970 року. Випускалося авто Горьківським автозаводом до 1994 року.

Зараз ви читаєте новину «Орест Лютий прощається із "мрією" - продає рожевий "радянський "Кадилак"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути