Ексклюзиви
понеділок, 16 липня 2012 10:31

Опубліковано новий тизер наступного покоління Mazda 6

Опубліковано новий тизер наступного покоління Mazda 6
Черговий відео-тізер нового покоління Mazda6 опублікований японською компанією. Фото: auto.vesti.ru

Черговий відео-тізер нового покоління Mazda6 опублікований японською компанією. Цього разу уривок демонструє ефектні грані, що перетинають борти кузова по всій його довжині та деякі інші деталі оформлення, однак повністю переконатися у схожості Mazda6 і концепту Takeri як і раніше не вдається.

Перший відео-тізер, який зображає нове покоління Mazda6, був опублікований виробником під назвою "not Takeri" - "не Takeri". У такий спосіб компанія хотіла переконати глядачів у тому, що ролик дійсно демонструє серійний автомобіль, а не концепт-кар. Очікується, що Mazda6 в своїй конвеєрної варіації буде повторювати прототип Takeri майже повністю, але другий тизер як і раніше не розкриває всіх секретів.

За словами дизайнерів, "скульптурна пластика" кузова створює відчуття мускулистості, а кут нахилу передніх стійок і дзеркала заднього виду забезпечують хороший огляд з водійського місця.

Раніше повідомлялося, що першою на ринку з'явиться версія Mazda6 в кузові "універсал". Відомо, що нове покоління "шістки" має стати другою моделлю Mazda, втілила в собі весь спектр технологій SkyActiv, починаючи з конструкції кузова і закінчуючи новим шестиступінчастим "автоматом".

За попередніми даними, прем'єра універсала Mazda6 відбудеться на Московській виставці, а седан і хетчбек японці привезуть до Парижа.

Зараз ви читаєте новину «Опубліковано новий тизер наступного покоління Mazda 6». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути