вівторок, 21 квітня 2020 17:06

Nissan представила новинку в ретро-стилі

Nissan представила новинку в ретро-стилі
Новинка вважається однією із найгарніших. Фото: Behance

Авто Nissan 240Z у наступній моделі отримало довгий капот, коротку кабіну і тепер вважається одним з найкрасивіших автомобілів, будь-коли створених, повідомили в Аvtodream.

Це перше покоління двомісних купе Nissan, також відомих як автомобілі Z. Над зовнішнім виглядом наступника 240Z попрацював каліфорнійський дизайнер Лейанг Бай. Представлена ​​модель отримала назву 480Z.

Зображення створювалися в чотири етапи, які загалом зайняли 294 робочих години. Варто відзначити, що представлений на зображеннях автомобіль відмінно поєднує ретро-репліки з сучасною мовою дизайну Nissan.

Фахівці відзначають, що, якщо 2022 року Nissan 400Z матиме вигляд, якось наближений до цього рендеру, у нього є хороші шанси на пожвавлення продажів в США, які зараз падають.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нове покоління Mazda 6 матиме задній привід

Компанія Ferrari планує вивести на ринок свій перший кросовер Purosangue. Автомобіль побудують на основі нового суперкара Roma GT. Про це повідомив головний інженер італійського бренду Міхаель Ляйтерс.

Зараз ви читаєте новину «Nissan представила новинку в ретро-стилі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути