Ексклюзиви
четвер, 12 липня 2012 10:56

Mazda офіційно оголосила про запуск MX-5 на ринок Європи

Японська автомобільна компанія Mazda офіційно оголосила про те, що нове покоління знаменитого спортивного родстера Mazda MX-5 з'явиться у продажу в Європі прийдешньої осені. Новинка вже встала на конвеєр заводу в Хіросімі. Машину пропонуватимуть у двох версіях - з м'яким і жорстким дахом.

Автор: Фото: mazda.com
 

Судячи з представлених офіційних фото, родстер отримав агресивніший дизайн, а також розширену опціональну начинку всередині. Для європейського ринку також буде доступний новий колір кузова - сірий. За офіційними даними, модернізована Mazda MX-5 надійде в продаж у Європі восени 2012 року. В Японії машина вже продається.

Автор: Фото: mazda.com
 

Родстер отримав видозмінений передній бампер з новими гратами радіатора і модернізованими гніздами під протитуманні фари. Версія з м'яким верхом отримала темну, а з жорстким - хромовану окантовку головних фар. Капот родстера забезпечили системою піропатронів, які повинні знизити тяжкість травм пішоходів при наїзді: у разі фронтального зіткнення вони піднімають капот, поглинаючи енергію удару.

Автор: Фото: mazda.com
 

Торкнулися зміни і ходової: модифікації з механічною КПП забезпечені переналаштованою дросельною заслінкою для загострення реакцій на педаль акселератора і потужнішим підсилювачем гальм.

Зараз ви читаєте новину «Mazda офіційно оголосила про запуск MX-5 на ринок Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути