середа, 26 жовтня 2011 17:17

Mazda готує нове покоління "шістки" на домашній автосалон

Mazda готує нове покоління "шістки" на домашній автосалон

Концептуальний седан Takeri компанія Mazda покаже на "домашньому" Токійському автосалоні. Прототип вже називають провісником того дизайнерського стилю, в якому буде виконано наступне покоління популярного седана Mazda6.

Mazda Takeri, яку покажуть в Токіо на грудневому автосалоні, в черговий раз нагадує про фірмову стилістику Kodo, яка вже знайома покупцям по кросоверу CX-5.

Майбутня Mazda6 буде побудована на новій платформі, отримає легкий і жорсткий кузов, а також набір сучасних опцій, що дозволяють мінімізувати споживання палива. Зазначимо, що на прототипі Takeri буде продемонстрована нова розробка компанії - контролер бортовий інфотейнмент-системи, що нагадує баварський iDrive і замінив собою традиційні органи управління.

Які двигуни будуть встановлювати на седан, поки невідомо, а ось Takeri постане перед публікою забезпеченою новим дизелем. Силовий агрегат, також побудований за канонами SkyActiv, за повідомленням порталу Auocar, розвиває при обсязі в 2,2 л 173 кінські сили і близько 420 Нм крутного моменту, відрізняючись при цьому низькою кількістю шкідливих викидів. Мотор сагрегатірован з новою автоматичною коробкою передач.

Очікують, що нове покоління Mazda6 з'явиться на ринку протягом найближчих півтора року.

Зараз ви читаєте новину «Mazda готує нове покоління "шістки" на домашній автосалон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути