вівторок, 31 липня 2012 11:28

Lexus продемонстрував свій оновлений флагман
18

Фото: Фото: lexus.com

Компанія Lexus розсекретила свій флагманський седан LS. Як і передбачалося, йдеться не про нове покоління, а про глибоку модернізацію попереднього, виробництво якого почалося в 2006 році. Седан отримав нову зовнішність, сучасні опції і вдосконалені двигуни.

Екстер'єр седана японці привели у відповідність з новою фірмовою стилістикою: Lexus LS забезпечили новими бамперами і решіткою радіатора, головною оптикою і задніми ліхтарями, а також іншим капотом. Для версії F Sport передбачені більш агресивні бампери, накладки на пороги, задній дифузор з іншим випуском, занижена на 10 мм підвіска і 19-дюймові колісні диски.

Рестайлінг інтер'єру обмежився новою панеллю приладів і модернізацією центральної консолі, яка отримала можливість нести на собі нові мультимедійні пристрої. У списку доступних для седана опцій тепер є 12,3-дюймовий сенсорний дисплей і вдосконалена система управління додатковими функціями, такими, як аудіосистема з 19 динаміками, телефон, вдосконалена навігаційна система, доступ в Інтернет та інші. Серйозно розширено і список систем активної безпеки.

Незважаючи на відносно невелику кількість зовнішніх змін, інженери Lexus, як стверджується, грунтовно переробили конструкцію кузова і підвіски. Зокрема, кузов став жорсткішим завдяки новій технології зварювання, колеса стали шумопоглинаючими, а регульована підвіска отримала нову програму управління.

Lexus LS як і раніше оснащується двома двигунами. У версії LS 460 седан отримав 4,6-літровий V8, чия потужність дещо зросла - з 380 до 386 к.с. (І 497 Нм) в задньопривідною модифікації, надбавка для повнопривідної версії становить 3 к.с. На прискорення до 100 км/год такий седан витрачає, відповідно, 5,4 і 5,9 секунди. Гібридна силова установка для версії LS 600h, як і раніше складається з двох електромоторів і п'ятилітрового V8, залишилася колишньою.

Вперше для флагманського седана Lexus пропонує спортивний опціональний пакет F Sport. Він доступний для версії LS 460 і включає в себе аеродинамічний обвіс, спортивну підвіску з активними стабілізаторами, потужні гальма і спортивне оформлення салону. Крім того, задньопривідний седан оснащується диференціалом підвищеного тертя.

Коли саме серйозно оновлений Lexus LS з'явиться на ринку, і як оновлення вплине на вартість флагманського седана, поки не повідомляється. Хоча, за деякими даними, продажі новинки повинні стартувати вже в цьому році.

Зараз ви читаєте новину «Lexus продемонстрував свій оновлений флагман». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути