субота, 18 квітня 2020 14:44

Які вживані автомобілі найбільш надійні
5

Назвали ТОП-5 найбільш надійних уживаних автомобілів. Рейтинг опублікувало видання UaMotors.

На першому місці серед найбільш надійних уживаних автомобілів розташовується Hyundai Solaris . Під капотом седана розташовується 1,6-літровий двигун потужністю 123 к.с., який поєднується з МКПП. Такі автомобілі здатні проїжджати без серйозних проблем понад 300 тис. кілометрів, а за п'ятирічний екземпляр на вторинному ринку просять від $ 9 тис.

 

Другу сходинку посів Peugeot 508. Автомобіль може бути обладнаний 1,6-літровим бензиновим двигуном або 2,0-літровим дизельним агрегатом. Моделі з японською АКПП Aisin можуть стати чудовою альтернативою новому автомобілю.

 

Трійку лідерів замикає німецька Volkswagen Polo. Найбільш надійними вважаються моделі, оснащені 1,6-літровим двигуном, що поєднуються з "механікою". На вторинному ринку седан пропонується від $ 10 тис. за невеликий пробіг.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нове покоління Mazda 6 матиме задній привід

Далі експерти розташували Volkswagen Jetta. Крім популярного 1,6-літрового "атмосферника" автомобіль устатковувався 1,4-літровим турбомотом в поєднанні з АКПП. Однак фахівці рекомендують зупинити свій вибір на більш надійному 1,6 літровий двигун з маркуванням BSE, який здатний без проблем проїжджати понад 300 тис. кілометрів. За екземпляр 2015 року просять близько від $ 11 тис.

 

Замикає рейтинг Honda Accord . Механічна коробка передач цих автомобілів славиться за свою надійність і великим ресурсом. Силові установки Honda також вважаються вкрай довгоживучими.

 

На продаж виставили унікальний Mercedes W124 з двигуном BMW. Тюнінг-ательє Hartge замінило заводський двигун тридцятирічного Mercedes-Benz 300E і встановили силовий агрегат M88 від BMW.

Зараз ви читаєте новину «Які вживані автомобілі найбільш надійні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути