Ексклюзиви
вівторок, 31 травня 2016 09:13

Як змусити дорожні служби заплатити за побиту машину

Як змусити дорожні служби заплатити за побиту машину

Щодня через неякісні дороги лише в Києві страждають від 120 до 200 машин. В автомобілів розриває колеса, камінці летять у двигун, трапляються аварії, через те, що водії намагалися об'їхати яму по зустрічній смузі. Про те як змусити дорожню службу заплатити за ремонт автомобіля розповість киянин Іван Черненко.

"На минулому тижні повертався з Одеси до Києва. На автобані почув свист і в секунді машину почало нести вправо. Я зрозумів, що пошкодив колесо. Далі їхати не зможу"

Поряд з пошкодженою ділянкою станція СТО, на якій була чимала черга машин. Чоловік зауважив, що у всіх пошкодження такого ж типу.

"Запаски не мав, подзвонив товаришеві аби той привіз. Він адвокат. Порадив одразу викликати поліцію на місце пригоди і швидку, аби зафіксували поломку. Одразу все зафотографував та зафільмував. Коли приїхали поліцейські не бажали складати акт, розказували, що то я сам пошкодив машину, але коли дізналися, що знімаю їх на відео, склали все як годиться. Швидка була непотрібна, але це теж свідки, що такий випадок був. В найближчому СТО товариш порадив скласти акт про пошкодження"? - розповів водій.

Чоловік подав у суд на дорожню службу, аби ті відшкодували ремонт та надали моральну компенсацію.

" Ремонт одного колеса обійшовся у 1350 гривень. В мене джип "Мітцубісі". Ще стільки ж витребував моральної компенсації. Але на цьому я не зупинюся. Адвокат намірений в судовому порядку змусити дорожню службу зробити ту ділянку дороги"

Чоловік переконаний, якщо кожен другий водій буде притягувати дорожню службу до відповідальності, то вже протягом п'яти років дороги стануть кращими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Найгарніші дівчата Столичного автошоу

Зараз ви читаєте новину «Як змусити дорожні служби заплатити за побиту машину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути