вівторок, 13 серпня 2019 15:32

Hyundai Nexo — перший водневий електрокар, що пройшов краш-тест Америки

Hyundai Nexo — перший водневий електрокар, що пройшов краш-тест Америки
Hyundai Nexo пройшов краш-тест Америки. Фото: 24tv.ua

Американський Інститут страхування безпеки на дорогах - IIHS - провів перше випробування автомобіля з водневим двигуном. Піддослідний – Hyundai Nexo, який отримав найвищу оцінку Top Safety Pick +.

"Його стандартна система запобігання фронтальному зіткненню отримала кращий рейтинг. Транспортний засіб уникнув зіткнень на швидкостях 20 та 40 км/год., а також має систему попередження про лобове зіткнення, яка відповідає критеріям Національної адміністрації безпеки дорожнього руху", – повідомили у IIHS.

Базова ціна водневого Nexo у США склала $58,3 тис. Така комплектація оснащена стандартними світлодіодними фарами, 17-дюймовими легкосплавними дисками, синтетичною шкірою. Передні сидіння з підігрівом та електрорегулюванням. Машина має систему допомоги водію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Porsche назвало дату презентації першого електромобіля Taycan

Наповнення резервуару воднем займає 5 хв., а повний бак дозволяє проїхати до 612 км. Силова установка кросовера продукує 161 кінську силу. Прискорення від 0 до сотні відбувається за 9,5 с.

Щоб отримати право на найвищу оцінку організації, транспортний засіб повинен досягти "хороших" рейтингів у 6-ти випробуваннях. Авто-лідер повинен мати також чудові оцінки у тесті на запобігання лобовому зіткненню та добру роботу оптики. Про це повідомили на 24tv.ua.

Ізраїльсько-австралійська компанія Electriq Global запропонувала нову технологію створення дешевого пального для електрокарів.

Зараз ви читаєте новину «Hyundai Nexo — перший водневий електрокар, що пройшов краш-тест Америки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути