четвер, 12 грудня 2019 20:37

Вантажівкам обмежать в'їзд у міста

Вантажівкам обмежать в'їзд у міста
Нардепи проголосували за обмеження. Фото: ТСН

В'їзд вантажного транспорту з 6 до 11 години ранку і з 17 до 21 години вечора на територією міст з населенням понад 250 тисяч людей обмежать.

За прийняття відповідного законопроекту проголосували 270 депутатів, передає УНІАН.

"Ми пропонуємо дві ключові позиції, які дозволять зменшити викиди в атмосферне повітря. Особливо в пікові години у великих містах, таких як Київ, Харків, Одеса, Дніпро, Запоріжжя, Вінниця, Кривий Ріг, Тернопіль, Хмельницький, Полтава, Херсон та інші. Ми плануємо захист природного середовища саме у великих містах, де більш як 250 тисяч населення. Оскільки в пікові години викиди в атмосферу є найвищим", - пояснив народний депутат Микола Стефанчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На кордоні спіймали фуру з великою партією героїну

Органи місцевого самоврядування зобов'язані будуть вживати заходи щодо недопущення перевищення встановленого санітарними нормами рівня шуму і шкідливих викидів у населених пунктах.

Польща відновила видачу дозволів українським вантажним перевізникам. Повідомила про це прес-служба Міністерства інфраструктури України.

Зараз ви читаєте новину «Вантажівкам обмежать в'їзд у міста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути