четвер, 14 грудня 2017 16:57

Де українці купували найдорожчі автомобілі у листопаді

Де українці купували найдорожчі автомобілі у листопаді
Понад 7 тис. нових автомобілів купили українці в листопаді. Фото: InfoCar.ua

Понад 7 тис. нових автомобілів купили українці в листопаді. Сума покупок легковиків становила понад $200 млн, не враховуючи вартість додаткового обладнання.

Про це повідомляє сайт з продажу автомобілів RST.ua.

Найбільше продали авто у столиці – більше 2,5 тис. нових авто на суму майже $80 млн. Середня ціна автомобіля у Києві становить більше $31 тис.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали найкраще авто для покупки 2018 року

Найдорожчі автомобілі купували oдесити. Там середня ціна автомобіля перевищила $33 тис.

По об'єму продажів, крім столиці, у топ-5 входять Харків, Дніпро, Одеса та Львів. Найменше автомобілів продали у Чернівцях. Там купили лише 57 нових легковиків.

Найпопулярнішою маркою в Україні стала Toyota. Українці купили понад 800 автомобілів цього бренду. Якщо розглядати по моделях, то бестселером став кросовер Kia Sportage. Їх продали 348 авто. Також часто купували Toyota RAV4, Renault Duster і Skoda Octavia. Крім цього, в Україні у листопаді зареєстрували Rolls Royce Wraith, вартість якого становить майже $500 тис.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Свято наближається: добірка новорічних реклам авто

Порівняно з жовтнем, кількість проданих легковиків збільшилась на 200 машин, а сума покупок зменшилась з $206 до $202 млн. Доля дизельних двигунів у листопаді сягнула сягнула 39%. Ідентичний показник був і у жовтні. Тоді ж найвища середня ціна автомобіля була у столиці, а Одеса отримала 4-те місце.

Зараз ви читаєте новину «Де українці купували найдорожчі автомобілі у листопаді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути