середа, 06 червня 2012 14:38

Бразильці розсекретили свій перший суперкар вартістю $1 мільйон
17

Фото: Фото: amoritz.com

Робота над проектом бразильського суперкара Amoritz GT DR7, схоже, наближається до завершення. Розробники, втім, уже встигли змінити назву проекту, але концепція залишилася колишньою.

Розробка Amoritz GT DR7 почалася ще в 2008 році, але перші пошукові ескізи головний дизайнер проекту Фернандо Моріта, який раніше працював на Volkswagen, оприлюднив тільки в 2010 році. Зараз в глобальній Мережі з'явилася нова порція фотографій, за якими можна зробити два висновки - про те, що чутки дворічної давності виявилися правдою, і про те, що проект наближається до завершення.

Зокрема, відомо, що середньомоторний суперкар, який трохи нагадує Lamborghini Gallardo, отримає 8,4-літровий мотор від Dodge Viper. Бразильці мають намір забезпечити його двома турбінами і "годувати" етанолом, завдяки чому двигун повинен видати 1007 кінських сил. Транслювати на колеса всю тисячу буде 6-ступінчаста секвентальная КПП марки Mendeola.

Салон суперкара отримає компоновку, схожу зі застосованою на легендарному McLaren F1: органи управління та водійське крісло розташовані по центру, а за ним - два місця для пасажирів. Ширина новинки наближається до двох метрів, а довжина - близько 4,7 м.

Раніше відомий як Amoritz, тепер суперкар, за повідомленням порталу WorldCarFans, змінив ім'я на DoniRosset. Історія появи нової назви досить проста: Доні Россет - це ім'я людини, який повинен був отримати унікальний суперкар в подарунок. Натхненником ж розробки новинки став його син, бразильський підприємець Вільям Россет.

Перший примірник суперкара оцінений в символічну суму - один $1 млн. Всього творці планують побудувати не більше п'ятдесяти машин.

Зараз ви читаєте новину «Бразильці розсекретили свій перший суперкар вартістю $1 мільйон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути