четвер, 28 січня 2016 11:00

"Авто Трейд Компані" розширив асортимент автозапчастин новою продукцією, - Ігор Черненко

"Авто Трейд Компані" розширив асортимент автозапчастин новою продукцією, - Ігор Черненко

Компанія "Авто Трейд Компані" (Київ), яка успішно працює на оптовому ринку продажу автомобільних запчастин, уклала новий договір з компанією FormPart, (Туреччина), на поставку деталей підвіски і рульового управління, роликів ГРМ (ГРМ), опор двигуна і КПП, і багатьох інших автозапчастин для легкових автомобілів і легкого комерційного транспорту. Про це повідомив власник "Авто Трейд Компані" Ігор Ігорович Черненко.

"Щоб бути в тренді ринку, ми постійно підтримуємо зворотний зв'язок з нашими покупцями, прислухаючись до їхніх побажань і прохань в питанні розширення асортименту. Так, провівши дослідження за сервісної заміни деталей підвіски і зібравши необхідну інформацію від наших партнерів - станцій технічного обслуговування автомобілів, ми визначили потребу останніх в надійних запчастинах невисокій вартості. Вивчивши запропоновані на просторах СНД і вже зарекомендували себе торгові марки з помірною вартістю продукції, ми зацікавилися FormPart. Провівши успішні переговори з цією компанією, ми уклали з нею договір на поставку їх продукції в Україну ", - сказав Ігор Черненко.

Черненко зазначив, що вибір турецького бренду не випадковий. Це надійний партнер, який вже зарекомендував себе на ринках сусідніх країн (Білорусі та Росії) і цілеспрямовано охоплює існуючий парк автомобілів. А їх спеціалізоване пропозицію запчастин на автомобілі Ford збираються на турецьких заводах, давно відомо фахівцям і користується підвищеним попитом.

"Сьогодні асортимент марки "Formpart" налічує понад 16000 найменувань. І постійно розширюється, в тому числі і за рахунок нових посилених деталей, які йдуть з індексом XL і розраховуються спеціально для наших поганих доріг. Для полегшення сприйняття товарних груп компанія видала друковані каталоги в двох кольорах - червоному (підвіска і резінометалліка) і синьому (каталоги для фахівців за марками Форд, Мерседес, Опель, Рено і ін.) ", - Прокоментував підприємець.

Ігор Черненко також звернув увагу на те, що продукти з нового асортименту вже надійшли на наш склад. "Радує те, що попит неухильно зростає, так як ціна на продукцію цього бренду не така висока, а якість запчастин відповідає ситуації в багатьох іменитими брендами і навіть перевершує їх, що підтверджується стендовими випробуваннями і реальними пробігами по нашим дорогам", - додав Черненко

Зараз ви читаєте новину «"Авто Трейд Компані" розширив асортимент автозапчастин новою продукцією, - Ігор Черненко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути