понеділок, 28 травня 2012 09:44

Audi S3 "засвітився" на дорожніх тестах
5

Фото: Фото: worldcarfans.com

На трасі в Нюрбургринзі спіймали передсерійний зразок новітнього хетчбека Audi S3 2013 модельного року. Автомобіль вирізнявся повною відсутністю камуфляжу, тому на фотографіях можна добре розглянути майбутню новинку компанії з Інгольштадта.

Визначити приналежність хетчбека до сімейства "заряджених" автомобілів від Audi можна по здвоєними вихлопними трубами, помітними під заднім бампером машини. В цілому ж, значних змін в образі S3, які відрізняли б хетчбек від стандартної "троячки", не відбулося.

За даними Worldcarfans, що опублікувала фотографії, автомобіль отримає турбований 2-літровий 4-циліндровий двигун, який розвиває 276 к.с. і буде поєднуватися з трансмісією S tronic з подвійним зчепленням (опціонально) і системою повного приводу quattro.

Передбачається, що новинка дебютує на автосалоні в Парижі, який відбудеться восени поточного року.

Нагадаємо, третє покоління Audi A3 дебютувало на автосалоні в Женеві в березні поточного року. Автомобіль став першою моделлю концерну Volkswagen, яка отримала новітню модульну платформу. Продажі "трійки" в Європі мають стартувати влітку поточного року, а базова вартість складе близько 20 тис. євро.

Зараз ви читаєте новину «Audi S3 "засвітився" на дорожніх тестах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути