вівторок, 24 квітня 2012 09:41

Audi Q5 отримала нову "зовнішність": бампери підтягнули, фари змінили
6

Фото: Фото: audi.com

Рестайлінговий Audi Q5 отримає злегка підправлену зовнішність, модернізовану гамму силових агрегатів і перенастроєне шасі: компанія розповсюдила офіційні зображення оновленого кроссовера.

Автомобіль можна буде впізнати по передньому і задньому бамперах трохи іншої форми і нової головної оптики. Крім того, задня частина кросовера отримає фари з новим малюнком світлодіодів. Зміни в інтер'єрі очікуються ще менш значними і зводяться, по суті, до розширеного вибору матеріалів обробки салону і модернізованого рульовому колесу.

За деякими даними, під час рестайлінгу Audi Q5 отримає перенастроювану підвіску і вдосконалений набір силових агрегатів, які мають стати більш економічними. Крім того, моторна гамма кросовера поповниться трилітровим компресорним двигуном 3,0 TFSI в різних варіантах форсировки. Раніше також повідомлялося, що віддача дволітрового дизельного мотора незначно зросте - з 170 до 177 кінських сил.

Очікується, що Audi представить рестайлінговий Q5 на вересневій виставці в Парижі, після чого кросовер надійде в продаж. Нинішній Audi Q5 на російському ринку оснащується п'ятьма варіантами силових агрегатів, як дизельних, так і бензинових. Крім того, є версія з гібридною силовою установкою.

Зараз ви читаєте новину «Audi Q5 отримала нову "зовнішність": бампери підтягнули, фари змінили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути