На Росії істерика й шок: Казахстан продав Україні 81 літак

Росія не втомлюється зазіхати на сусідські землі: то їй Україна потрібна, то Казахстан... Чого тоді дивуватися, що казахи продають свою техніку для передання Україні?

Російські пропагандисти б'ються в пропасниці - Казахстан, виявляється, більше не друг Росії? Виявляється, влада країни продала 81 старий радянський літак американцям. Це Міг-29, Міг-27, Су-24. І всі ці літальні апарати планується передати Україні. Звісно, не всі вони в доброму стані - Казахстан наголошує, що це списані машини. Однак їх можна поремонтувати, пустити на запчастини або і взагалі - залишити як реалістичні макети на аеродромах. У будь-якому випадку це зайвий головни й біль для ВПС окупантів.

Тепер росіяни згадують, як вони рятували Казахстан від правих радикалів, ввівши на територію держави воєнний контингент на початку 2022. Мовляв, президент країни Токаєв завдав сусідам удар у спину. І хоча зробив це через офшори, щоб запобігти скандалу з Росією, все стало відомо. Z-пропагандисти істерять - казахи опинилися перед вибором: навернутися до Заходу, і підпорядкувати йому свою незалежність. Або - лишитися з Росією і допомагати їй наводити порядок у світовій цивілізації. Це звучить особливо смішно, з огляду на те, що Росія і порядок та цивілізація - поняття геть протилежні.

Попри те, що Казахстан офіційно спростував інформацію про продаж літаків, з ротів російських пропагандистів летять у його бік прокляття. Та й чи мали казахи інший вибір? З огляду на те, що росіяни регулярно пред'являють претензії на казахські землі, лякають казахів окупацією та поверненням у рамки СРСР - підтримувати божевільного Путіна у цій війні буде лише самогубець.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі