Росія втілює нацистський план "Ост" на Донбасі

Перетворити Донбас на пустелю, щоб заселити його росіянами. У Дердждумі країни-агресорки озвучили свої плани щодо захоплених українських земель

По два гектари землі Донбасу та півдня України - випаленої і знищеної - надати кожному "героїчному" учаснику так званої СВО. З такою ініціативою у російській Держдумі виступив депутат від "Справедливої Росії", давній друг і соратник Путіна Сергій Миронов. Мовляв, щоб порятувати ці землі від запустіння. Дивна ситуація - до приходу окупантів ці землі були квітучі й наповнені життям. А потім, після початку СВО і нищівних обстрілів - ця земля дивом виявилася спустошеною і потребує порятунку?

Цей план - знищення інфраструктури і місцевого населення із наступним заселенням представниками народу-окупанта - дивним чином нагадує нацистський план "Ост", коли гітлерівська Німеччина збиралася вигнати або знищити населення Східної Європи з його земель, а на захоплені території завезти етнічних німців з метою розширення "життєвого простору". Збіг - чи нацистська спадковість? Відповідь очевидна - особливо з огляду на те, скільки ефірного часу росіяни приділяють розбору воєнних операцій Гітлера та загалом - Другій світовій. Рашизм і всій красі - відверто визнавати застосування нацистських практик в Україні. Яскравий приклад - зруйнований окупантами Маріуполь, де Росія зараз активно займається будівництвом. Але зводить новобудови не для постраждалих від своїх обстрілів місцевих, а для росіян, які радо купують тут квартири.

Мало того - загарбники радо купують навіть ті помешкання, звідки маріупльці (ті, які загинути або стали вимушеними втікачами) не встигли забрати власних речей. І заяви Миронова, охоче підхоплені російськими ЗМІ доводять - мародерство і впровадження гітлерівського плану "Ост" не випадковість, а частина планомірної державної політики країни-терористки.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі