четвер, 09 травня 2024 17:20

Штори - безпека та краса ваших вікон

Текстильні вироби в оздобленні інтер'єру житлового приміщення відіграють важливу роль. Лише за допомогою штор ви зможете видозмінювати простір, робити його актуальнішим до сезону і стилістичних метаморфоз, що відбуваються в ньому. Не всі зразки текстильних виробів для оздоблення віконних отворів заслуговують вашої уваги, і причина тому - погана якість. Як обрати текстильні вироби для вікон бездоганної якості? Де ж штори готові купити і не пожалкувати про це?

Автор: Pixabay
  За допомогою штор можна видозмінювати простір, робити його актуальнішим до сезону
За допомогою штор можна видозмінювати простір, робити його актуальнішим до сезону

Стилістичний вектор у виборі текстилю для вікон

Звісно, варто спиратися на стилістичні особливості приміщення. Лофт, арт-деко, прованс, класика та інші напрямки у дизайні приміщень мають свої "пунктики", враховуючи які ви зможете підібрати найбільш вдалий варіант текстильного оздоблення для вікон. Тип тканини, наявність декоративних елементів, кольорові рішення, малюнок - усі ці критерії впливатимуть на вибір гардин та фіранок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як врятуватися від спеки в квартирі без кондиціонеру: добірка дієвих порад

Експлуатаційні характеристики текстилю для вікна: від чого залежать

Експлуатаційний термін використання текстильних виробів для вікон залежить від багатьох критеріїв, а саме:

● Фактура тканини. Варто обирати текстиль під оздоблення мʼяких меблів у приміщенні. Також звертайте увагу на текстуру шпалер та фарби, якими оздоблені стіни.

● Щільність тканини. Багатошарова структура тканини перешкоджає потраплянню сонячного проміння у приміщення, у вечірні години - відблискуванню ліхтарів. Оптимальний варіант щільності - у діапазоні 150-300 г/м.

● Довжина. Для кухні та приміщень технічного призначення краще обирати короткі штори, для вітальні та спальні - вироби, що мають запас по довжині та які ефектно лежать на підлозі.

Краще штори купити з натуральної тканини, ніж з синтетичної. Це не лише піклування про естетичні особливості приміщення, а й здоров'я усієї родини.

Умови співпраці з інтернет-магазином

Усі клопоти щодо підбору текстильних виробів для ваших вікон в інтернет-магазині можуть взяти на себе. Для цього вам потрібно зв'язатися з менеджером та озвучити усі побажання, повідомити про технічні параметри віконних отворів, їхні архітектурні особливості. Широкий асортимент виробів дозволить вам швидко визначитися з вибором. Ставши постійним замовником, ви зможете отримувати знижки, брати участь у розіграшах та скористатися акційними пропозиціями.

В інтернет-магазині впевнені, що за їхньої участі ви зможете оздобити свій дім безпечними та стильними шторами. Звертайтеся!

Великі штори прикрашають помешкання й створюють затишок, якщо вони гарно випрані й висять на вікнах ідеально гладким полотном.

Але випрасувати їх дуже важко. Про перевірений лайфхак, що допоможе зробити, аби на шторах не було жодної складки, розповіла Gazeta.ua.

Зараз ви читаєте новину «Штори - безпека та краса ваших вікон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути