четвер, 21 грудня 2023 10:21

"Дизель Шоу" потрапило у гучний скандал через номер про українську родину в окупації
8

"Дизель Шоу" потрапили у скандал через різдвяний випуск
Фото: Скріншот
"Дизель Шоу" потрапили у скандал через різдвяний випуск
"Дизель Шоу" потрапили у скандал через різдвяний випуск
"Дизель Шоу" потрапили у скандал через різдвяний випуск
"Дизель Шоу" потрапили у скандал через різдвяний випуск

Українські гумористи з "Дизель Шоу" потрапили в гучний скандал через новий випуск про українців в окупації та російських військових.

Актори Євген Гашенко та Вікторія Булітко грають українців, місто яких тимчасово окупували росіяни. Разом з сином вони готуються до різдвяних та новорічних свят. Героїня Булітко просить "чоловіка" вимкнути російське телебачення, бо стане жертвою пропаганди, перетвориться у "зомбі" та піде отримувати російський паспорт. На що герой Гашенка заявив: зробить це лише тоді, коли закінчиться в домі туалетний папір.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анатолій Анатоліч відмовився вести "корпоратив" скандальної блогерки Алхім

Згодом до них приходить Святий Миколай та два російських солдати. У мережі обурилися через те, що коміки жартують про людей, яким вдалося пережити окупацію і про тих, хто досі живе під дулом ворожих автоматів.

"Це по-вашому смішно? Що далі буде? Жарти про масове поховання цивільних чи може посміємося з катівень в Ізюмі? Або з затоплених на лівобережжі Херсонщини? Йолопи, для яких війна - це шоу", "Дякуючи вашим тупим шоу, вашим висміюванням, люди в тилу розслабились. Ви можете відповісти, чого ж наші хлопці гинуть? Ви замість цих тупих шоу проведіть акцію на підтримку військовополонених, дороги ЗСУ, з'їздь на схід та зробіть що не будь, щоб люди в тилу прокинулись і зрозуміли масштаб ситуації", "Ви тупі деграданти, або працюєте на ворога в інфопросторі. За таке має настати відповідальність. Окреме питання хто купує це лайно і хто на це лайно купується?", "Всі коментарі не почистите, шакалячий експрес вже в дорозі", "Ця х*рня дуже шкідлива, адже цільова аудиторія, яка дивиться таке, думає, що ворог тупий і навіщо кидати гроші на армію, якщо Ванька сам полізе до пакету, стане на шкурку від банана і помре", - писали в коментарях.

Українській акторці Вікторії Булітко діагностували хворобу Лайма. Під час відпочинку на Закарпатті з колегою Євгеном Сморигіним, зірку вкусив кліщ.

Зараз ви читаєте новину «"Дизель Шоу" потрапило у гучний скандал через номер про українську родину в окупації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути