Олександр Аронець
Політичний експерт. Депутат Київської обласної ради. https://www.facebook.com/oleksandr.aronets
04.03.2015
6

Мережі АЗС відкрито займаються грабунком

Олігархи змушують нас переплачувати за пальне в середньому 8 гривень за 1 літр!

24 лютого коли гривня здійснила круте піке, долар купляли в середньому по 38-39 гривень, в той же день, під вечір, основні автозаправні мережі підняли ціни на бензин марки А-95 до 28-29 гривень. Таким чином за 1 літр ми платили 0.76$.

Сьогодні курс долара опустився до рівня 23.50-24 грн. В той же час ціни на бензин марки А-95 в найвідоміших мережах WOG та ОККО опустились лише до позначки 27.50 за 1 літр. Тобто переводячи на долари, сьогодні ми вже за 1 літр бензину платимо 1.14$. Різниця в майже 30 центів. Фактично на сьогодні економічно обгрунтованою є ціна 19-20 гривень за 1 літр А95.

Враховуючи те, що мережа WOG належить олігарху-нардепу Єремєєву, а топ-менеджер Єремєєвської групи "Континіум" сьогодні міністр Інфраструктури Андрій Пивоварський, ймовірно і є причиною того, що Антимонопольний комітет спить.

Друзі, що пропонуєте? Може варто провести пікет Антимонопольного комітету? Чи все ж краще принести шини під офіс єремєєвського WOGу та офіси інших мереж, які наживаються на наших бідах?

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі