Георгій Манчуленко
Народний депутат України II, III, IV скликань. Офіцер повітряно - десантних військ в запасі. Стояв біля витоків Української Гельсінської спілки і Руху на Буковині. Один із засновників Спілки офіцерів України та ГО "Українське козацтво". У лавах КПСС/КПУ не перебував. Розробник більшості законів, що регулюють сферу націонапьної безпеки і оборони. В Законі "Про основи національної безпеки України" вперше запровадив норму про Стратегію національної безпеки. Добився прийняття Закону "Про розвідувальні органи України", який узаконив існування воєнної розвідки та вперше визначив правові норми (на рівні закону, а не підзаконних актів) функціонування всього розвідувального співтовариства України. До Закону "Про боротьбу з тероризмом" вніс новації щодо застосування Збройних Сил України в антитерористчних операціях (без ЗСУ АТО на Донбасі була б неможливою). Розробив Концепцію підвищення ролі високомобільних родів військ (спецпризначення, повітряно-десантних, морської піхоти) та створення Сил спеціальних операцій (закрита тематика, 2001 рік), яка до цього часу практично не реалізована. Здійснив парашутний стрибок на дрейфуючу крижину Північного полюсу, будучи заступником начальника експедиції "Україна - Північний полюс - 2000". Активіст Майдану, на якому діяв і в найтрагічніші київські дні лютого 2014 року. Буковина - мій рідний край, а Київ - серце вічної України, моєї неповторної Батьківщини!
01.03.2015
5

Саркозі, ПНХ!

Саркозі, президент Франції у 2007 – 2012 роках, нещодавно, під час з'їзду опозиційної право-центристської партії "Союз за народний рух", лідером котрої він є, за повідомленням Le Monde, визнав легітимним (слідом за Росією, Білоруссю, Венесуелою, Вірменією, КНДР, Казахстаном, Киргизією, Кубою, Нікарагуа, Сирією) проведення в Криму 16 березня 2014 року під повним контролем російських військ псевдореферендуму, після якого Росія остаточно окупувала українську автономію, заявивши своїм однопартійцям: "Крим вибрав Росію, ми не можемо їх винити".
При цьому Саркозі, послуговуючись путінсько-російською облудливою риторикою і спекуляціями, навів приклад Косово та Сербії, провівши абсолютно штучні паралелі між ними і Кримом та Україною. Але чомусь не зіслався на приклад Франції, яка навіть думки не допускає про відділення від неї Корсики, а всі спроби в цьому напрямку називає сепаратизмом і жорстко їх зупиняє. Така ось подвійна мораль Саркозі.
Далі він повторив усім відому брехню Путіна про існування вигаданої ним же самим загрози російськомовним жителям України: "В Україні живе 42 мільйони людей (у Саркозі геть погано з арифметикою – примітка моя), із них третина – російськомовні…, десять мільйонів російськомовних, це не жарт. Ми, безумовно, повинні знайти засоби для створення миротворчих сил з метою захисту російськомовного населення в Україні…".
"Розбіжність між Європою і Росією – це драма. …ми не хочемо відродження холодної війни між Європою і Росією", – заявив Саркозі під бурхливі аплодисменти своїх послідовників. Цьому нєдорослю разом зі своїми прихильниками наплювати на думку переважної більшості світової спільноти, на Резолюцію Генеральної Асамблеї ООН "Територіальна цілісність України" від 27 березня 2014 року (про це я детально розповів у своїй статті "Меморандум – Резолюція – Постанова – Заява = ?"), на те, що Росія порушила норми міжнародного права, окупувавши частину української території та ввівши її до свого складу, бо Саркозі і "саркозісти" грають за одно з росйським нацисто-шовіністом Путіним та "путіністами", як грав француз Даладьє і "даладьїсти" за одно з німецьким нацистом Гітлером у Мюнхені 1938.
Ну і на завершення – фінальна перлина від Саркозі: "Україна повинна зберегти свою позицію мосту між Європою та Росією, відмовитися від наміру вступити в НАТО і ЄС". А він запитав саму Україну, чи хоче вона бути таким мостом, по якому постійно човгатимуть брудні чоботи/черевики російських окупантів, їздитимуть гусениці російських танків і ступатимуть черевики європейських "путіністів" на кшталт Саркозі, котрих російські агресори одразу почнуть давити гусеницями своїх танків, тільки перейшовши у достатній кількості через міст до Європи?!
Україні роль моста не підходить, бо це не захистить її від російської агресії. Україну захистить тільки вступ у велику демократичну родину, якою є НАТО та ЄС.
Але на думку Саркозі – цього російського агента в Європі, визнання псевдореферендуму в Криму, захист російськомовного населення в Україні та відмова України від вступу до НАТО і ЄС – це три основні передумови для вирішення збройного конфлікту на сході України.
Тобто, за логікою Саркозі Україна має стати на коліна перед Росією та виконати всі імперські, шовіністичні вимоги Путіна, спрямовані на її підкорення. Цього не буде ніколи, як би подібного не хотілося двом нєдорослям – російському і французькому! Два чоботи, вірніше нєдоросля, – пара. Ось і паруйтеся, скільки вам влізе. Україні зі збоченцями не по дорозі.
Саркозі, ПНХ разом зі своїм московським дружком Путіним!

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі