Марш екстремістів в Києві для путінської пропаганди

5 липня 2014, у цю суботу, представники педерастичного лоббі в Україні вирішили познущатися з демократії і цінностей Майдану.

І таки провести своє збіговисько. Минулого року їм не вдалося це зробити з огляду на позицію киян. Культурні та освічені люди не люблять, коли їх обманюють і зневажають.

Віталій Кличко має подати до суду про заборону маршу екстремістів. Інакше це виглядатиме антиєвропейськи. Тоді це демократично можуть зробити самі громадяни.

Для чого провокувати країну у момент війни? Хто замовив цей сюжет для російського телебачення? Для чого виставляти на посміховисько демократію і європейські християнські та сімейні цінності?

В Україні нема ніяких проблем у того, хто хоче робити вдома те, що хоче. Той власне і не бігає по Києву і не показує на себе пальцем: "Подивіться на педераста, у мене теж є руки і ноги". А ті, хто робить так, насправді діє умисно на провокацію, щоб її показали путінські ЗМІ. Це доллє масла у вогонь війни: шахтарям будуть крутити по ТБ, що от до чого Майдан призвів - по Києва ходять натовпи чоловіків із бородами і кричать за Євросоюз. Недаремно Московський патріархат використовує це для своїх провокацій проти України.

Люди, які організовують всі ці речі, - представники громадських організацій, які фінансуються західними фондами і державами. Наприклад, німецьким Фондом Бьоля чи посольством Нідерландів. Але це не єдиний фонд і держава ЄС, які надають гроші на кампанії з просування ідеї особливих прав для збоченців.

Такі марші робляться навмисно, щоб принизити європейську і українську духовну спадщину.

Особливі права збоченці вимагають собі за рахунок паразитування на конституційних правах, як свобода зборів та свобода слова. Якщо хтось хоче обговорити свої питання, то він для цього винаймає приміщення і говорить. Але не ходить публічно і не зневажає Україну, віру і всіх громадян.

Публічність - найважливіша ціль екстремістів. Їхнє завдання спромогтися постійно бути на виду у суспільства. Спочатку це дає конфлікт, який підхоплюють ЗМІ і таким чином ще більше допомагають поширенню інформацію про екстремістів. Чи не схоже це на тактику російських терористів, які використовують весь арсенал інформаційної війни проти Майдану та України? Далі марші озвучують вимоги до уряду на парламенту змінити статус інституту сім'ї, принизити роль церкви, змінити поняття статті і впровадити поняття статті за індивідуальни вибором, змінити систему освіти для дітей, надати особливі умови при прийомі на роботу та соціальне страхування. Уявіть, як вашій дитині будуть розповідати про двох принців замість принца і принцеси. Що ваші податки можуть піти на виплати педерастам за те, що вони педерасти. Що перед вами у РАГСі розпишуть двох ідіотів з бородами і в сукнях.

Діти народжуються іншим шляхом. Але дегенерати вважають, що бути батьком і мамою - це дегенерація. У США було дослідження, яке доводить, що діти у сім'ях дегенератів стають проблемним: у них більша схильність до депресії, самогубства, занижена самооцінка. Ще б пак! Це у 2012 р. довів Маркс Регнерус, доктор соціології Техаського університету в США, на 3000 нещасних дітей. Результати показали: ці люди мають високий рівень венеричних інфекцій, схильності до самогубства, самозневаги і депресивності. Нічого дивного, бо їх часто гвалтують власні бородаті мами чи грудасті тати.

Щоб брехуни не говорили, що я не правий, ось стаття самого вченого - http://www.ionainstitute.eu/pdfs/1-s2.0-S0049089X12000610-main.pdf

Інші науковці, які дослідили геном людини, не знайшли ніякого гена гомосексуальності. Педерастами стають у значній мірі через умисно розкладену християнську культуру. За що так хитро боряться ліберальні та комуністичні радикали.

В Іспанії до католицьких активістів перед їх акцією проти содому приходить додому поліція і погрожує затриманнями. А після затримання ламає руки.

От і спростуйте, що політизація педерастії - це технологія дегенерації суспільства.

Чи зупинять кияни марш екстремістів?

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі