Я голосуватиму за Партію Регіонів

В понеділок, 22 листопада 2004 р на Хрещатику, по дорозі до Майдану,в магазині "Терра Нова" я купила собі помаранчевий шалик. Ввечері ,по ТБ, точнісінько такий же побачила на Ользі Герасим'юк. Той шалик має гарний вигляд і зараз, та й пасує мені цей колір , кажуть. Тільки чомусь носити його не хочеться…

Тоді, в 2004, в кінці листопада було дуже холодно. Пам'ятаю, як подруга Іра пропонувала зайти десь випити трішки коньячку, щоб зігрітися. А я сказала, що нас в будь-який момент можуть забрати менти, і що я не хочу, щоб говорили ніби на Майдані всі напідпитку. Ми з Іринкою їздили на Майдан щодня, незважаючи на своїх роздратованих чоловіків. Мій та її благовірні не поділяли нашого революційного ентузіазму, говорили, що ми з Ірою обмежені та легко піддалися впливу. Ми ж вірили, що зараз творимо Історію. Що мерзнемо на Майдані заради демократичного майбутнього України. "Банду геть!" — повторювали ми за польовим командиром Майдану Юрієм Луценком.

З того часу минуло вісім років. І, як не прикро це визнавати, але саме ті, проти кого вийшли ми тоді на Майдан, пропонують сьогодні виважену та реалістичну програму розвитку держави. Навіть закон про мову , що став уже причтою во язицех, — дуже розумний політтехнологічний хід. Цей закон, як лакмусовий папірець, виявив русофобську та ксенофобську сутність демагогів- захисників української мови, "мовнюків". "Боярам говорить не по писанному, дабы дурь каждого была видна" — вимагав Петро І. "Дурь" наших мовнюкових авторитетів в світлі останніх подій "видна" як на долоні. Чого тільки варті слова "Говорити українською стало елітно, а російською — ознака примітивності". Такого роду заяв, з апломбом та самозамилуванням, дуже багато. І всі закликають до протесту, майже до революції . Ніби в державі немає інших проблем, крім "Русские идут!..".

На фоні зашибатих лідерів ВО "Свобода" регіонали виглядають дуже конструктивно і особисто в мене викликають симпатію. Вони роблять конкретні справи, так само, як наші з Ірою чоловіки в листопаді 2004, а не мітингують на Майдані. Тому я ( останнього разу ходила на вибори в 2004 році) голосуватиму за Партію регіонів.

…за результатами переголосування другого туру виборів Президента України Ющенко Віктор Андрійович набрав 15 млн. голосів, а Янукович Віктор Федорович майже 13 млн. голосів. Різниця лише в 2 млн.! І це в революційних умовах, коли кожна виборча дільниця контролювалася "помаранчевими". Виходить, фальсифікації виборів 2004 р з боку Партії Регіонів не було?! Янукович В.Ф. отримав підтримку половини електорату?!

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі