Ексклюзивы
среда, 08 августа 2012 18:19
Сергей Нагорняк
Сергей Нагорняк
Экс-форвард сборной Украины, футбольный эксперт

Гра оборони "Динамо" змушує хапатися за валідол

Звичайно, добре, що "Динамо" виграло у "Фейєноорда" і пройшло далі. Але питань перед жеребкуванням плей-офф раунду гра "біло-синіх" залишає дуже багато.

Я так і не побачив, за рахунок чого команда Сьоміна могла б відігратися, якби голландці їм забили. Адже їм потрібен був всього один гол. Те, що цього не сталося, можна пояснити тим, що у "Фейєноорда" зараз дуже молода команда. Плюс Коваль зіграв просто чудово, витягнувши кілька "мертвих" м'ячів. Йому вся команда повинна окремо проставити, хлопець вчора грав просто не по роках і по праву заслужив бути першим номером. Разом з тим, на Шовковському не варто ставити хрест. Саша вже не раз доводив, що він - професіонал. Його майстерність і досвід потрібні як "Динамо", так і самому Ковалю.

Ну і ще один фактор - скажена підтримка трибун, яка завела молодих хлопців і змусила з бігти вперед. Всього цього голландці були позбавлені в київському матчі.

Відносно оборони: відсутність Хачеріді відчувалася сповна. Він на сьогоднішній день - основний центральний захисник. Чудово зіграв на Євро-2012, зараз демонструє таку ж гру в клубі. Ми пам'ятаємо, як йому в минулому сезоні діставалося за його характер і поведінку. Схоже, це даром не минуло, і висновки він зробив правильні.

В цілому ж гра оборони змушує хапатися за валідол. Навіть не знаю, чим пояснити дії Попова, який так "блискуче" вкинув аут, що вивів відразу двох гравців на Коваля. Слава Богу, обійшлося. Але от далі будуть суперники більш серйозні, які за таке карають миттєво.

Поки "Динамо" в пошуку своєї гри, новачки, зокрема Кранчар, не вражають. Добре, що команда бореться до кінця і забиває на останніх хвилинах, в основному це робить Ідейе. Але підстав для тривоги більше ніж достатньо - немає впевненості і запасу міцності.

"Фейєноорд" це ясно показав, маючи не одну можливість поховати команду Сьоміна. І все ж є надія, що динамівці додадуть у грі та зуміють вийти в груповий раунд Ліги Чемпіонів. Цей турнір - справжня школа майстерності. А де її набувати, як не в поєдинках з топ-командами Європи?

Сейчас вы читаете новость «Гра оборони "Динамо" змушує хапатися за валідол». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть