понедельник, 03 декабря 2012 00:24

Американець пограбував банк через годину після звільнення

Американець пограбував банк через годину після звільнення

Американець пограбував банк через 55 хвилин після того, як вийшов із в'язниці, повідомляє The Register-Guard.

Крістофер Франклін Уівер, засуджений за сексуальні домагання, вийшов на свободу з в'язниці округу Лейн (штат Орегон) разом з 31 укладеними в 11 ранку за місцевим часом у четвер, 29 листопада. Масове звільнення було пов'язано з тим, що місцева влада скоротили фінансування в'язниці. Тепер в'язниця, що вміщає близько 500 чоловік, може прийняти тільки 135 місцевих ув'язнених.

Уівер, вийшовши на свободу, пройшов близько милі, попрямував до банку Pacific Continental Bank, пограбував його і був спійманий в 11:55. Яку суму він вкрав, не уточнюється. Як пише ABC News, при пограбуванні ніхто не постраждав.

Поліція передала затриманого Вівера ФБР, яке і помістило його назад у в'язницю округу Лейн. Тепер американцеві загрожує звинувачення в пограбуванні федерального банку, і його зміст буде фінансуватися з федерального, а не з місцевого бюджету.

До цього Уівер перебував у в'язниці через те, що він порушив умови умовного терміну, до якого його засудив суд за сексуальні домагання. Крім того, 33-річний ув'язнений обвинувачувався в незаконному використанні транспортного засобу і не з'явився на засідання в суд, незважаючи на порядок.

Сейчас вы читаете новость «Американець пограбував банк через годину після звільнення». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть