четверг, 26 августа 2010 11:10

"Я людську енергетику по голосу розрізняю". Чим пишається ворожка Лілія Хасапєтова

 

Коли приймала людей у Львові, прийшли чоловік із дружиною. Ще карти не встигла розкласти, бачу: за нею чорний хрест тягнеться. Запитую, чи збирається в дорогу. Вона назавтра мала вирушати в Київ на якусь конференцію. Я розклала карти, побачила, як червона машина злітає в кювет. Попросила жінку відкласти поїздку. Всю ніч молилася.  Наступного дня зі Львова мені подзвонила. Каже, четверо її колег поїхали червоним Daewoo Lanos. На півдорозі авто занесло. Ремонту не підлягає. Усі в реанімації.

Півроку тому в Дніпропетровську була в мене 25-річна дівчина. Плаче - в обласній лікарні в неї виявили рак грудей. Наступного дня мала лягати на ампутацію. Дивлюся на її руку, а в неї ніякої операції по життю не заплановано. Розклала карти - хвороби не видно. Вона перевірилася в приватній клініці. Ніякої пухлини не знайшли. Були би залишили жінку без грудей.

Торік молоде подружжя прийшло. Плачуть обоє, бо не мають дітей. Один на одного починають гнати: "То не я безплідний, то в тебе проблеми". Обох заспокоїла. І в неї, і в нього побачила на роду двоє дітей. Учора телефонували. Сказали, що народився хлопчик, а хочуть ще дівчинку.

Приїжджав 26-річний Сергій із Києва. Жалівся, що болять ноги, немає сили, і щось тягне його додолу. Працював у ритуальній службі, возив мертвих. Через це на нього лягла чорна порча. А я її не знімаю. Бачу: за ним привид одного покійника ходить. Хлопець зізнався, що за місяць до зустрічі зі мною вийняв із петлі друга. Привид самогубця впав на нього. Порадила йому 80-річну бабку. Та його почистила, і привид відстав. Сергій змінив роботу. Ноги перестали боліти.

Жінка надіслала фото дитини з ДЦП, лікувала чотири роки. Я бачу, що хлопцеві  недовго жити залишилося. Навіть ангел-охоронець його втримати на Землі не може. Попросила її не тратити більше грошей на лікування. Порадила народити ще одне дитя. Вона в сльози. Зізналася: боїться, що друге також може бути нездоровим. Але в сім'ї двох хворих дітей не буває. Якщо Бог один раз за щось покарав, то вдруге вже не буде. Жінка народила здорового сина. Старший досі живий, але вилікувати його вже не береться ніхто.

Прийшла ворожити Інна з Кривого Рога: їхати чи не їхати в Італію. Продала все золото, швейну машинку, відеомагнітофон. Зібрала тисячу доларів. Я розклала карти. А дама, яка відповідає за дорогу, розвернута в інший бік. Кажу: "Не їдь - кинуть тебе й гроші профукаєш". Вона послухалася. Турбюро везло на заробітки 11 чоловік. Усіх без документів та віз залишили в аеропорту Мілана.

Одна пара познайомилася на моєму подвір'ї. Хлопець і дівчина прийшли знімати з себе вінець безшлюбності. Доки я побігла до сусідки, вони чекали, сиділи поруч на лавці, розговорилися. Були останніми в черзі, на прийом зайшли разом. На руки глянула, а їхні стежки перехрещуються. Через два місяці одружилися.

Чоловіка кредити задушили, дружина покинула. Він приповз до моєї хати п'яний. Чаєм його напоїла, щоб витверезів. Сказала, як із партнерами по бізнесу говорити, як нову сім'ю створити. Тепер, коли контракти підписує, радиться зі мною по телефону. Я людську енергетику по голосу розрізняю.

Бізнесмен заліз у борги. Просив, щоб допомогла продати дві машини. Я для кожного знака зодіаку підбираю місяць і дату, коли краще збувати щось чи купувати. Чоловік був Козерогом, і йому треба було виставляти на продаж 4 січня, на молодий місяць. Він засміявся, бо в свята це зробити неможливо - люди з-за столів не встають. Коли зробив, як порадила, до 10 січня продав обидва джипи.

Якось приходить жінка - бізнесменша чи банкірша. Жаліється, що капітали почали зменшуватися. Вона весь час позичала людям гроші. Порадила не давати в борг у понеділок і вівторок - через це весь тиждень збитковий. А забирати гроші треба правою рукою. Її справи пішли на прибуток.

Сейчас вы читаете новость «"Я людську енергетику по голосу розрізняю". Чим пишається ворожка Лілія Хасапєтова ». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть