Ексклюзивы
суббота, 08 июля 2017 09:05
Ольга Швед
Ольга Швед
Ольга Швед

Незабутній відпочинок

– Давно з таким наглим обманом не стикалася, – каже Богдана.

Із 2-річною донькою та свекрухою відпочивала на Чорному морі в селі Залізний Порт Херсонської області. Тиждень відпустки обійшовся у понад 10 тисяч гривень.

– Базу відпочинку знайшла в інтернеті. Приватний будинок потопав у зелені, на подвір'ї є басейн, а за парканом – море. Номери чисті й обладнані всім необхідним, – розповідає Богдана. – Підкупило і те, що господарі підтримують українську армію. Перераховують 10 відсотків від заробленого зі здачі кімнат. Обіцяли незабутній відпочинок. А насправді все сфотошопили. Басейн виявився три на чотири метри, зелені немає. До моря йти 20 хвилин. У номері холодильник, вентилятор чи телевізор дають лише за додаткову плату. Чеки, які підтверджують допомогу армії, виявились фальшивими.

За два тижні Богдана телефонує.

– Подружжя, яке володіє цією морською базою, приїхало погостювати у Львів, – сміється. – Подзвонили й попросили недорогий варіант гарного житла. Порадила їм одне агентство нерухомості. Славиться тим, що дере з туристів великі гроші за "вбиті" квартири. Хоча на своєму сайті обіцяють незабутній відпочинок.

Сейчас вы читаете новость «Незабутній відпочинок». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть