Ексклюзивы
понедельник, 02 мая 2022 17:00
Оксана Снигур
Оксана Снигур
Оксана Снигур

Ведмідь із запискою

– У будинку жили москалі, – розповідає знайома візажистка Вікторія з Ірпеня. – Покрали все, що можна. У ванній був набір – металеві мильниця, скляночка для ватних дисків, йоржик для туалету. Все поцупили. Йоржик же ж не новий.

Вікторія з чоловіком приїхали подивитися, чи вціліли документи.

– 23 лютого ночувала в батьків, бо мала вранці фарбувати клієнток у Києві. Тривожна валіза лишилася вдома. Документи чоловік сховав у сейфі. Той висів за старою іконою. Її розстріляли, але сейфа не помітили.

Украли килими, посуд, постільну білизну, побутову техніку.

– Із морозильної камери все розкидали по будинку, а збоку насрали. Порвали дитячі книжки. Збирала їх для доньки, відколи дізналася, що вагітна. У стінах сліди від куль – шмалили по іграшках.

Вікторія публікує фото розгромленого будинку у фейс­буці. На білій стіні написано чорною фарбою "Спасибо! Нам у вас понравилось! Скоро приедем еще".

– Випили весь алкоголь. Здивувалися, що залишили в коморі повну пачку дитячих пластівців. Добре, що зайшла із сусідкою. Та одразу побігла по саперів. Всередині пачки – вибухівка. У сусідки вкрали колекцію плюшевих ведмедів. Залишили одного з гранатою в лапах і запискою: "Хохлам привет из Волгограда". Сапери прочісували будинки, то побачили. Іронія в тому, що вона і чоловік – росіяни. Вісім років тому переїхали із Санкт-Петербурга.

Сейчас вы читаете новость «Ведмідь із запискою». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть