Ексклюзивы
воскресенье, 07 августа 2022 17:00
Оксана Снигур
Оксана Снигур
Оксана Снигур

Розумне пояснення

– Бачила у фейсбуці про попадю Віру з Московського патріархату? – питає знайома Олена. – Я давно підозрювала, що ніяка вона не волонтерка, а шахрайка.

Віра збирала на автомобілі для ЗСУ. Писала, що передала їх військовим. Хвалилася, що купила навіть рефрижератор. Але машини досі продаються. Одна – в Мексиці. Рефрижератор – у Бельгії. Жінка вигадувала історії про людей, які нібито перебувають в окупації. На зауваження про розбіжності не реагувала.

– Описувала страшний випадок, як жінку ґвалтували тиждень росіяни в Харкові. Хтось зауважив, що міста не окупували, – продовжує Олена. – Відбрехалася, що це була група психологічного тиску або ДРГ. Уяви, мала нахабство брехати в живі очі, що передає продуктові набори в Маріуполь у червні. Опублікувала фото харчів без етикеток. Знайшли його на фотостоку. Щойно збиралося забагато незрозумілого про її "героїв", одразу вони "помирали".

Після викриття Віра намагається виправдатися. "Звітує" фотографією медикаментів, які передала своїй підопічній. Але в лікарні не знаходять такої хворої. А знімок належить онкохворому з окупованого Херсона. Він просив знайти можливість передати йому таблетки.

Згадую, що знайома після вигадок Віри про людей із Маріуполя переказувала їй гроші. Кидаю посилання на пост із доказами шахрайства.

– Може, я дурна, але вчора бачила це й переказала їй іще, – каже Олександра. – Думаю, цьому всьому є якесь розумне пояснення. Я впевнена, що дружина священника не змогла би вчинити такого.

Сейчас вы читаете новость «Розумне пояснення». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть