Ексклюзивы
понедельник, 27 декабря 2021 17:05
Оксана Снигур
Оксана Снигур
Оксана Снигур

Подарунок

– Оксано, меценат просить для новорічного звіту фото Сергія у візку. Що робити? – радиться знайома 36-річна Ганна з Дубна на Рівненщині. Сама виховує 13-річного сина.

Після лікування пухлини мозку Сергій не може ходити. У травні Ганна питала у фейсбуці, чи є в когось непотрібний візок. Депутат одразу пообіцяв купити. Привезли старий радянський – важкий і не­зручний. Штовхати його складно навіть здоровій людині.

"Це була б нагода пояснити, що такий візок не підійде нікому, – пише Ганна. – Помічники тричі уточнювали характеристики. Я скидала недорогі, але якісні й легкі. А привезли отаке. Щоб перекинути його через поріг, щоразу складали з мамою конструкцію із дощок. Ми його й віддали б комусь, але й задарма ніхто не бере".

Стосунків із депутатом псувати не хочуть. Не відмовляє, коли потрібна допомога. Організовував транспорт, щоб доїхати на обстеження, оплатив два курси реабілітації. Та й знову хочуть попросити грошей на медикаменти – пенсії не вистачає навіть на тиждень лікування.

Домовляємося, що зроблять фото й одразу напишуть список ліків. Для цього візок дістають із підвалу. Фотографують у ньому Сергія біля ялинки й надсилають знімок.

"Супер! Дякую дуже, – відписує помічниця Алла. – Але можете щось новорічне на дитину вдягти? Шапочку чи в руки щось дати? І там біля колеса дуже іржаве в очі впадає. Прикрийте якоюсь подушкою".

Сейчас вы читаете новость «Подарунок». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть