понедельник, 30 сентября 2013 00:30

Від астми і бронхіту допомагає метод Фоля

 

— На початку цього року взимку переніс важкий грип, — розповідає 39-річний Василь Терещук. 20 років професійно займався боксом. — Доти ніколи не хворів. А це пролежав місяць з температурою. Потім ще чотири кашляв. Вранці не міг встати з ліжка, так ослаб. І їсти не хотів. Пропив три курси антибіотиків, усе дарма. То застуда, то гайморит. Як почалися гнійні висипи по тілу, звернувся у центр "Здоров'я".

Його обстежили методом Фоля, каже головний лікар київського медичного центру "Здоров'я" Віра Разіна.

— Знайшли пневмонію, яку провокувала мікоплазма. Це — вірус, грибок і бактерія одночасно. Живе у дихальних шляхах, від носоглотки до легенів. Також Василь мав кампілобактерії. Вони живуть у кишках і шлунку, потрапляють в організм з немитими продуктами та брудною водою. При ослабленому імунітеті розлазяться по органах — серцю, печінці, мозку. Утворюють там гнізда та виділяють токсини. Провокують виразки і нагноєння.

На додачу в пацієнта знайшли простатит, що виник через герпес. Після грипу імунітет знизився. Інфекція, яка дрімала, активізувалася і почала руйнувати організм.

— Ми провели курс антибактеріального лікування методом Фоля — без медикаментів і хімічних препаратів. Прилад подає в чутливі точки організму імпульс, який знищує грибки й віруси. Також оздоровлює клітини. Покращили показники імунної системи. За місяць пацієнт був практично здоровий.

Причиною хвороб у 90% випадків є інфекції. У багатьох живе багато років без проявів.

— Якщо знизився імунітет, починає проявлятися. Тому головне — виявити й усунути причину. Ми успішно лікуємо хронічний бронхіт, астму в дітей та дорослих. За 15-20 днів курсу хвороба зникає. Лікування триває без ускладнень, побічних ефектів і з хорошими результатами. У серпні батьки привели 12-річну Машу, яка від кашлю задихалася. П'ять років має хронічний бронхіт з нападами астми. Дівчинка "підсіла" на гормональні препарати. Після лікування в центрі напади зникли.

Методом Фоля очищують також печінку й підшлункову. Слабкі, замучені діти стають радісні, рум'яні. Мають добрий апетит.

Ольга БОРИСЮК

м. Київ, вул. Єреванська, 6, поліклініка №3, к. 211-212.

вул. Кривоноса, 14

Тел.: 0(44) 275 99 30, 242 49 79,

0(66) 548 95 58, 0(66) 548 95 57

Сейчас вы читаете новость «Від астми і бронхіту допомагає метод Фоля». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть