Ексклюзивы
понедельник, 02 сентября 2013 00:15

"Людині потрібне не гаряче повітря, а теплі предмети навколо"

 

Компанія "СП Розумний дім" продає і встановлює системи інфрачервоного обігріву приміщень. Її керівник Тетяна Тітова – у минулому лікар-терапевт вищої категорії.

— Довгохвильове інфрачервоне опалення — найбільш природний і комфортний спосіб обігріву для людини, — каже Тітова. — Наше тіло налаштоване на те, щоб приймати 99 відсотків тепла через шкіру. Людині потрібне не гаряче повітря, а теплі предмети, що віддаватимуть м'яке, комфортне тепло. Німецькі вчені довели, що з температурою повітря в приміщенні плюс 27 градусів, але при стінах мінус 10 ми набагато гірше почуваємося, ніж при температурі повітря та стін плюс 18. Із початком опалювального сезону зростає кількість випадків гострих респіраторних вірусних захворювань, особливо у дітей. Центральне та газове опалення й електроконвектори, що нагрівають, перш за все, повітря, створюють у герметичних приміщеннях "тропіки". Дорослі та діти дихають дуже сухим "нездоровим" повітрям, що пошкоджує слизові оболонки. Наслідок цього — лущення шкіри, дискомфорт без видимих причин, погіршення загального самопочуття, зниження місцевого імунітету.

Стіни приміщень, що обігріваються конвекційним опаленням, згодом накопичують вологу, часто вкриваються цвіллю. Повітряні потоки розносять пил, грибок і бактерії по приміщенню. Де є інфрачервоні обігрівачі, такого не відбувається.

— У помешканні немає перепадів температур і примусового руху повітря. Мікроклімат здоровий. Це було вагомим аргументом для вибору продукції UDEN-S нашим підприємством. І тому саме їх ми встановлюємо у дитячих садках, школах, лікарнях, пологових будинках.

Обігрівачі UDEN-S можна придбати у виробника чи дилерів по всій території України. Контакти виробника: 0(522) 24 52 89, 0(99) 02 72 0(98) 0(67) 25 19 245, www.uden-s.ua, [email protected]

Сейчас вы читаете новость «"Людині потрібне не гаряче повітря, а теплі предмети навколо"». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть