четверг, 18 августа 2011 13:48

Ставку треба робити на Селезньова

Українська футбольна збірна програла Швеції 0:1. Матч - товариський, і на результат можна було б не зважати. Але прикро вразила якість гри команди.

Не побачив ані колективної швидкості, ні ігрової думки. Блохін посилається на велику кількість травмованих. А де гарантія, що всі будуть здорові перед Євро-2012? А якщо ні - які в нас резерви, щоб гідно виступити в домашньому турнірі?

Тимощук здатний тільки вигризати м'ячі. Більша надія на Едмара

Усі хвалять воротаря Андрія Диканя. Він справді не провалився - як центральні захисники. Але й видатної гри не показав. Вважаю, що міг би зарадити голу, якби прочитав епізод і вийшов на перехоплення м'яча. Без Шовковського матимемо величезні проблеми у воротарській лінії

Найгірші справи - у півзахисті. Тимощук здатний тільки вигризати м'ячі. Більша надія на Едмара - він креативніший. Калиниченко, Воронін - це вчорашній день збірної. Від них треба відмовлятися. Я активно награвав би молодих - Коноплянку, Ярмоленка.

Проти Швеції непогано діяли форварди Девіч та Шевченко. Але ще одну ставку в нападі треба робити на Євгена Селезньова. Він - найефективніше може зіграти в карному майданчику суперника і розпорядитися прострілами з флангу.

 

Сейчас вы читаете новость «Ставку треба робити на Селезньова». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть