Ексклюзивы
вторник, 25 декабря 2012 19:09

Найпам'ятнішим став матч із "Бешикташем"

 

– Найбільш пам'ятним матчем за час мого перебування на посаді президента "Металіста" став поєдинок проти турецького "Бешикташу". Було це восени 2008 року. Ми перемогли 4:1 і вперше пройшли до групового турніру Кубка УЄФА. Той сезон вийшов дуже успішний: у Кубку УЄФА ми здолали італійську "Сампдорію" і дійшли до 1/8 фіналу турніру. А початок був покладений саме у грі з турецьким клубом.

Поганих матчів також вистачало. Але про них не говоритиму, бо кожна поразка досі болить.

Улюбленого гравця у "Металісті" ніколи не мав. Намагався рівно ставитися до всіх – від головного тренера до клубного бухгалтера.

"Металіст" за мого керівництва не грав у Лізі чемпіонів, не зміг піднятися вище третього місця в національному чемпіонаті. Але я зробив усе, що міг. Нехай новий власник зробить більше.

Фінансове питання під час продажу клубу мене не надто цікавило. "Металіст" – безцінний. Втратив я на ньому гроші – так тому і бути. Переживу. Я – не бідна людина, можу собі дозволити втратити.

Намагався не пропускати жодного матчу команди. Не те що домашнього – навіть виїзного. Але тепер не знаю, чи ходитиму в майбутньому на поєдинки "­Металіста".

Сейчас вы читаете новость «Найпам'ятнішим став матч із "Бешикташем"». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть