Ексклюзивы
четверг, 08 апреля 2010 18:08

Християнство щезне та усохне. Не треба сперечатися, я правий і майбутнє це доведе

Понеділок, 12

Назва гурту "Мертвий півень" походить від однойменної пісні "Братів Гадюкіних". За давнім українським звичаєм, наречений вивішував мертвого півня на огляд односелців, коли виявляв, що молода втратила цноту раніше першої шлюбної ночі.


Концерт гурту "Мертвий півень"

20.00, Івано-Франківськ, КМЦ "Є", вул. Незалежності, 31

Вівторок, 13

"Християнство щезне та усохне. Не треба сперечатися, я правий і майбутнє це доведе. Зараз The Beatles популярніші за Ісуса, і я не знаю, що щезне раніше - рок-н-рол чи християнство", - заявив 1966-го один із засновників "бітлів" Джон Леннон.


Всесвітній день рок-н-ролу

Середа, 14

"Якщо назва "ВІА Гра" розшифровується як "вокально-інструментальний ансамбль", то основними музичними інструментами гурту є ноги і груди - розмірковують у блогах шанувальники гурту. - Щодо поп - це не інструмент, а жанр їхньої творчості".


Концерт гурту "ВІА "Гра"

19.00, Полтава, палац дозвілля "Листопад", вул. Жовтнева, 58

Четвер, 15

"Якщо поет Богдан-Олег Горобчук приїде до незнайомого міста - завдяки своєму блогу він уже матиме там аудиторію для поетичного вечора, - вважає літературознавець Ростислав Семків.- Дмитро Павличко не матиме, якщо тільки якась добра вчителька не приведе добровільно-примусово учнів двох старших класів"


Поетичні читання "Ніч у бібліотеці"

21.00, Київ, бібліотека ім. Олени Теліги, вул. Щербакова, 33

П'ятниця, 16

"У цьому місті, кажуть, живе мільйон українців. Себто Москва - найбільше у світі українське місто. Тут кожен десятий має прізвище на "енко".


Вистава "Московіада" за однойменним романом Юрія Андруховича.

19.00 Київ, Молодий театр, вул. Прорізна, 17

Про недоліки сучасних шрифтів розповість книжковий дизайнер Микола Ковальчук: "Великі літери - статичні, як будинки, маленькі - динамічні, як машини. Маленькі мають просту обтічну форму для швидкого і легкого читання. У латиниці великі й маленькі мають різну будову, у кирилиці - часто однакову. Тоді рядок нагадує вулицю, захаращену будинками на колесах".


Майстер-клас Миколи Ковальчука "Українські літери як марґінес європейської типографії"

17.00, Київ, Інститут журналістики КНУ ім. Шевченка, вул. Мельникова, 36/1

Субота, 17

"Тарковський - це справжній бог. Я дивився його стрічки багато разів. Знаю, що він дивився один із моїх ранніх фільмів і люто його зненавидів - але я пишаюся тим," - каже режисер Ларс фон Трієр, який присвятив свій останній фільм "Антихрист" Андрієві Тарковському.


15.40, Київ, Фільм Андрія Тарковського "Сталкер" 1980 року, кінотеатр "Жовтень", вул. Констянтинівська, 26


Неділя, 18

Мільйон зображень жирафів хоче зібрати через інтернет норвезький дизайнер Ола Хелланд до 2011 року. Він збирається довести своєму другу Йорґену всемогутність інтернету. Жираф має бути зроблений без допомоги комп'ютера. Ола має малюнки та фото 703 884 жирафів і 275 днів. 844 зображення надіслали українці.


Благодійна акція "Збери мільйон жирафів"

12.00, Київ, "Розумна ресторація", вул. Пушкінська, 9-а

"Мені приємніше грати з сином - на галявині на задньому дворі мого будинку в селі, у гольф, кочергою", - відповів Дмитро Шуров, колишній клавішник "Океану Ельзи" на запитання, з ким йому більше подобається грати. Він виступає із Земфірою та Esthetic Education.


Концерт Дмитра Шурова

20.00, Одеса, арт-кафе "Победа", вул. Грецька, 25

Сейчас вы читаете новость «Християнство щезне та усохне. Не треба сперечатися, я правий і майбутнє це доведе». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть