Ексклюзивы
вторник, 29 января 2013 18:25

Які курйози траплялися з українцями в потягах

 

У Росії з потяга Москва – Нерюнгрі під час руху випав 42-річний пасажир. Він вийшов покурити. Коли повертався, переплутав двері й відчинив торцеві неробочого тамбура. Вони не були замкнені. Чоловік зробив крок і опинився на рейках посеред тайги.

У 40-градусний мороз був у спортивних штанях, сланцях і футболці. Спробував наздогнати поїзд, проте не вдалося. Пробіг 7 кілометрів до найближчої станції "Ріхард Зорге", де йому надали допомогу. Поліцейські встановлюють, чи була подія нещасним випадком, чи недбалістю провідника, який не замкнув двері тамбура на ключ.

Ми запитали читачів: які курйози траплялися з вами в потягах?

Улітку їхав із Межової до Дніпропетровська. Провідниця спала, бо була п'яна. Я її спробував підняти, а вона ні в яку. Довелося самому відчиняти й зачиняти двері для всього вагона, бо більше ніхто не розбирався.

Родіон ТУРОЧКІН, 34 роки, викладач Дніпропетровського національного університету ім. Гончара, Дніпропетровськ

Поверталися з друзями з відпочинку. Заходимо в потяг, а наші місця зайняті. Покликали провідника, а він нам: "Дорогі мої, ваш поїзд учора поїхав". Ми так відпочивали, що дати переплутали.

Михайло СВІДИНСЬКИЙ, 31 рік, керівник відділу логістики, Львів

Позаторік у потязі Дніпропетровськ – Київ розбили вік­но в нашому купе під час руху. Було вже за північ, коли з вулиці кинули камінь. Нікого не поранило. Провідники завісили вікно ковдрою. Так і доїхали.

Ольга СЕРЕДА, 37 років, підприємець, Дніпропетровськ

У поїзді Київ – Львів познайомилася з дівчиною, що сиділа поруч. Цілу ніч проговорили про її життя і моє. Вона багато розповідала про хлопця, до якого їхала в гості у Львів і якого давно не бачила. Зранку він зустрічав її на вокзалі. Підійшли, а ним виявився мій одногрупник, якого я добре знала й не бачила близько семи років.

Мар'яна Мацюра-Овсюк, 29 років, менеджер із реклами, Львів

1999-го взимку були сильні сніго­пади й поїзди дуже погано їздили. Квитки неможливо було купити. Всі вагони переповнені. Провідники не брали без квитків. З подружкою попросилися в кабіну до машиніста. Він погодився, і ми від станції Бар Вінницької області до Могильова-Подільського стояли біля самих двигунів.

Вікторія ГАДЗІНА, 31 рік, музичний керівник у дитячому садку, місто Ямпіль Вінницької області

На поїзд із Сімферополя до Харкова не мав квитка, але домовився з провідником. Через пару годин він прибігає і каже: ховайся, бо кон­троль іде. Відправили мене на третю полицю й замаскували сумками. Пробув там 4 години зігнутий. Важив тоді 95 кілограмів. Коли тіло почало німіти, спустився й пішов до провідника. А він спав: забув про мене.

Андрій ОДІНЦОВ, 34 роки, модератор у інтернет-магазині, Харків

У потязі Ужгород – Київ проспав зупинку Львів. Вийшов аж у Рівному. Довелося автобусом вибиратися.

Володимир ДОБРОВОЛЬСЬКИЙ, 31 рік, менеджер із продажів, Львів

Посеред ночі в плацкартному ­вагоні прокинулася від шарудіння за стінкою, важкого дихання. Прислухалася, а сусіди займаються сексом.

Світлана ОЛИХ, 31 рік, офіс-менеджер, Одеса

Поверталися додому потягом Київ – Херсон. Я задрімала в чоловіка на колінах на нижній полиці. Він теж закуняв. З верхньої полиці на мене впав ноутбук сусіда. Я подумала, що чоловік жартома мене ляснув, і миттєво зі всієї сили дала йому здачі. Він був шокований. А сусід не знав, як перед нами вибачитися, злякався.

Оксана РОМАНИШИНА, 28 років, менеджер із закупівлі автотоварів, Херсон

Провідник зачинив мене в туалеті. Пробув там близько години.

Михайло РОЗМАН, 38 років, учитель, Ужгород

Сейчас вы читаете новость «Які курйози траплялися з українцями в потягах ». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть