четверг, 14 июля 2011 13:19

14 000 доларів США хабара пропонував працівникам ДАІ вінничанин

 

Субота, 9 липня, 15.28

Сергій Бугера їде в зливу вантажівкою DAF по столичній вул. Олени Теліги. Раптом чує під машиною сильний удар. У дзеркалі заднього виду бачить великий провал під машиною. Дві задні осі DAF'а зависають над ним. Сергій сидить 2 хвилини в кабіні шокований, не виходить.

Яма 6 метрів завглибшки, діаметром до 10 метрів руйнує дві смуги проїжджої частини. За 5 хвилин у Києві утворюється багатокілометровий затор. Вантажівку піднімуть із ями за 2,5 години.

Затор продовжується в неділю й понеділок. Вулиця Олени Теліги є частиною шляху зі спальних районів Лівобережжя на Лук'янівку, Шулявку й Чоколівку на правому березі Дніпра.

За вихідні дорожні служби засиплють провалля. Робітники "Київавтодору" кажуть, в яму вмістилося 200 кубометрів піску.

Вулицю обіцяють повністю відремонтувати до 20 липня.

А в цей час:

Роздягнутий до пояса 21-річний Віталій Вовк із тернопільського клубу бойових мистецтв "Характерник" лежить перед сценою музичного фестивалю "Рурисько" в райцентрі Бережани на Тернопільщині. На животі тримає великий камінь-пісковик. Керівник клубу 35-річний Валерій Чоботарь, у джинсах і вишиванці, підкидає кувалду, ловить її та б'є з розмаху по каменю.

- Отак усіх перевіряємо, хто приходить до нас у клуб записуватися. Хто виживає - того беремо. Через те нас так мало, - сміється.

Після третього удару камінь тріскає на три частини. Віталій струшує скалки з обличчя:

- Болю від удару не відчуваєш.

37-річна львів'янка Тетяна телефонує подрузі з потягу Сімферополь-Львів. Повертається з відпочинку в Судаку.

- Аня, ти переписала мою заяву на відпустку? Дякую. Їхала в Крим, думала, вісім днів вистачить. Бач, як вийшло. Додому дзвонила, сказала Серьожі: затримуюся на п'ять днів. Бо погоди не було, а тепер сонце. Казала, хочу засмагнути, повірив. Аня, мала 13 днів такої любові, як у молодості! Толік усі ресторани показав, на дискотеки водив. Сто років так не танцювала. А слова які казав! Із Серьожею така нудьга. Може, розвестися? Толя кличе заміж. Діти не простять? Ладно, Анька, приїду - все розкажу.

38-річний Віктор Черненко ловить коропів вудкою на березі вузької річки в центрі села Баландине Кам'янського району Черкащини. Поруч сидять із десяток місцевих жителів. У всіх добре клює. Риба щільно збилася перед мостом.

- Сильні дощі підняли рівень води в ставку, - пояснює рибалка. - У річці, яка впадає до нього, течія стала швидшою. Тому риба інстинктивно вийшла зі ставка і йде проти течії. Пливе, як осетри на нерест, поки не впреться в перешкоду. Де стане - там і лови.

Віктор насаджує на гачок консервовану кукурудзу й витягає щохвилини коропа на 200-300 г.

Увечері зважить улов. Вийде 18 кг риби.

Що робили в міліції минулого тижня

6 липня співробітники СБУ затримали на хабарі керівника одного з підрозділів Головного управління МВС Львівської області. Він вимагав $7,5 тис. від власника мережі інтерактивних клубів. Гарантував, що не буде втручатись у фінансову й господарську діяльність підприємства.

8 липня в місті Ананьєв Одеської області п'яний начальник паспортного столу райвідділу міліції 50-річний Петро Нікул побив депутата міськради 25-річну Оксану Бояринову. 120-кілограмовий майор у кафе поцілив жінці головою в обличчя.

Під час затримання він кілька разів ударив патрульних. Майора втихомирили сльозогінним газом, одягли на нього наручники.

11 липня прокуратура Запоріжжя направила до суду справу проти працівника карного розшуку. Торік у листопаді він разом із колегою побив 54-річного місцевого жителя. "Почали бити на вулиці, потім - у райвідділі. Цілили в голову. Людина на 60 відсотків втратила зір", -  каже Денис Пузін, старший помічник прокурора Ленінського району Запоріжжя.

 

У селі Софіївська Борщагівка під Києвом відкривають гуртовий ринок "Столичний". Серед іншого, обіцяють продавати крокодиляче і страусяче м'ясо.

"Подивіться на сьогоднішню владу, на її вік, на ідеологію, на цінності. Вам не здається, що ми маємо останню владу, яка носила в кишені червоні партквитки?"

Віктор ЮЩЕНКО, екс-президент, про нинішніх політиків

"Українець діятиме дуже просто, якщо буде змішана система. За список голосуватиме серцем, а за округ - шлунком"

Микола ТОМЕНКО, заступник голови Верховної Ради, про голосування при змішаній системі виборів до парламенту

"2050 року населення України ледве перевищуватиме 40 мільйонів"

Олена МАКАРОВА, заступник директора Інституту демографії та соціальних досліджень

"Янукович зразка 2011 року - це кардинально інша людина в порівнянні з Януковичем 2004-го. Так, він гомосовєтікус, так, він совок чистий, але він не беззастережний васал Росії"

Борис БЕРЕЗОВСЬКИЙ, російський бізнесмен у вигнанні

 

14 000 доларів США хабара пропонував працівникам ДАІ 44-річний вінничанин. Хотів, аби відпустили його знайомого, 52-річного киянина, якого затримали 7 липня. Він перевозив джипом Chevrolet із Росії 100 кг чорної ікри. Його затримали на Сумщині.

 

Донька Володимира Путіна збирається вступати до інституту. Конкурс величезний - 40 інститутів на місце.

Оголошення: "Помовчу на передачі "ШустерLive". Дорого. Запитати Інну"

 

Сейчас вы читаете новость «14 000 доларів США хабара пропонував працівникам ДАІ вінничанин». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть