пятница, 20 сентября 2013 07:30

Замість яток киянам запропонують більше ярмарків

Автор: фото с сайта www.muzykantnoty.ucoz.net
 

Торговельних яток поменшає на вулицях столиці наступного року. Проект такого рішення готують за розпорядженням голови Київської міської держадміністрації Олександра Попова.

— Моя пропозиція — з наступного року скасувати всі наші практики, пов'язані з наданням додаткових торговельних місць у літній період. Пропоную підготувати проект рішення Київської міської ради, щоб такого в нас більше не було, — говорить Олександр Попов цього понеділка на апаратній нараді в КМДА.

Так керівник міської влади відреагував на скарги киян із приводу сміття, що лишають по собі торговці. Вони захаращують ятками та ящиками підходи до зупинок транспорту, тротуари й проходи у дворах будинків. Ці теми городяни постійно порушують, звертаючись до телефонного контактного центру Києва 15-51.

Утім, чи ініціативи голови КМДА не завдадуть людям клопотів із вибором та придбанням харчів? На думку столичних чиновників, цю проблему вирішать сільськогосподарські ярмарки.

— Міська влада приділяє значну увагу їх організації, бо ця форма забезпечення столиці продуктами популярна серед киян, — каже Олександр Попов. — Ярмарки дають городянам змогу купувати свіжі харчі за цінами помітно нижчими, ніж у середньому по місту. Це важлива передумова підвищення якості життя людей, на що нас орієнтують завдання президента України Віктора Януковича.

Останніми роками в столиці постійно більшає ярмарків, повідомляють у прес-службі КМДА. 2011-го їх було 705. А 2012-го — 1155. Цьогоріч відбулися понад тисячу.

20 та 21 вересня для киян проведуть 33 ярмарки у всіх районах міста.

Сейчас вы читаете новость «Замість яток киянам запропонують більше ярмарків». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть