Ексклюзиви
вівторок, 19 жовтня 2010 09:25

Нацпроект "Доступне житло" віддали менеджеру з "мертвих" проектів

Нацпроект "Доступне житло" віддали менеджеру з "мертвих" проектів

Валерій Єрьоменко призначений минулого тижня керівником національного проекту "Доступне житло", що передбачає будівництво житла вартістю 3-4 тис. грн за 1 кв. м.

Як повідомили у Державному агентстві України з управління Національними проектами, Єрьоменко з 2007 року є заступником директора київської будівельної фірми ТОВ "РБ Буд-Інвест", засновником і власником якої станом на червень 2009 року було ТОВ "Укрбізнесресурс" з Донецька.

У свою чергу, "Укрбізнесресурс" контролює ТОВ "РБ Капітал-Груп", що було до літа 2009 року основним акціонером "Родовід Банку".

"РБ Буд-Інвест" планувала раніше стати генпідрядником 11-поверхового бізнес-центру по вул. П. Сагайдачного, 17, у Києві. Замовником проекту виступив "Родовід Банк". Як повідомили у компанії, на сьогодні цей проект заморожений у зв'язку зі зміною власників фінустанови.

Крім того, до роботи в "РБ Буд-Інвест" Єрьоменко працював на керівних посадах в КП "Фонд підтримки індивідуального житлового будівництва на селі" при Одеській ОДА та в Кредитній спілці "Україна", справу про банкрутство якої сьогодні розглядає Одеський обласний апеляційний суд.

Як повідомлялося, наприкінці серпня президент Віктор Янукович визначив 10 національних проектів, першочергових для реалізації.

proUA

Зараз ви читаєте новину «Нацпроект "Доступне житло" віддали менеджеру з "мертвих" проектів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути