пʼятниця, 16 квітня 2010 12:33

Скандалістка з FEMEN підчепила Шуфрича (ФОТО)
5

Міністр МНС Нестор Шуфрич любить оточувати себе гарними дівчатами. На всіх світських раутах Нестор Іванович з"являється під руку з ефектними дамами.

Його незмінною супутницею була колега Ірина Бережна, яка супроводжувала Шуфрича на тусовках. Під час приїзду голлівудської актриси Ольги Куриленко Нестор ні на крок не відходив від цієї зіркової українки. І в пресі відразу ж поповзли чутки про те, що між політиком і актрисою роман. Але виявляється, серед знайомих Нестора Івановича є і більш юні дівчата.

Нещодавно політик засвітився з довговолосою красунею на виході з дорогого київського ресторану. Нестор залишав день народження однієї своєї знайомої співачки. Шуфрич, як завжди, був одягнений у класичному стилі, а його молода супутниця, судячи з усього, вважає за краще молодіжний стиль: рожеві джинси, строката куртка і шпильки. Чарівна і сексапільна, вона ні на крок не відставала від міністра - брала його за руку, проникливо заглядала в очі.

Парочка пройшла до машини Нестора і, сівши в неї, зникла. Як стало відомо пізніше, Шуфрич підкинув дівчину додому.

Білява красуня з ангельськими очима і витонченою фігурою, яка супроводжувала Нестора Івановича, виявилась однією з учасниць скандального руху FEMEN, 21-ріною Олександрою Шевченко. Дівчина весь свій час присвячує боротьбі за права жінок. Та так запекло, що її оголені груди і фірмовий український віночок на голові бачила мало не вся країна. Вона куратор національної програми по боротьбі з секс-туризмом і проституцією в Україні "Україна не бордель".

Блик

Зараз ви читаєте новину «Скандалістка з FEMEN підчепила Шуфрича (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути