середа, 03 лютого 2010 12:32

Дівчата в трусах доводили, що "Україна - не вагіна" (ФОТО, ВІДЕО)

Жіночий рух FEMEN влаштував провокацію "Вагінарт" в найбільшому центрі сучасного мистецтва в Східній Європі PinchukArtCentre. Дівчата протестували проти вульгарності і порнографії, представленої на виставці Сергія Браткова "Україна".

Активістки FEMEN, роздягнувшись до трусиків, в українських вінках і темних окулярах з плакатами в руках "Україна - не вагіна!" і "Вагінарт" влаштували фотосесію просто на підлозі біля скандальної роботи Браткова "Хортиця", на якій зображена дівчина з розсунутими ногами.

По закінченню найшвидшої акції FEMEN (фотосесія тривала всього 10 секунд) дівчат схопили охоронці і вивели з будівлі Центру. Протест викликаний відверто порнографічним змістом інсталяції Браткова.

"Ми не любимо, коли нас ображають. А ця картина, та і виставка в цілому - образлива для українок і України", - прокоментувала Олександра Шевченка, активістка жіночого руху FEMEN і куратор програми "Україна - не бордель!".

27 листопада 2009р. активістка FEMEN Олександра Шевченка прорвалася на ефір програми Шустер Live і влаштувала депутатам скандал.

.Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Дівчата в трусах доводили, що "Україна - не вагіна" (ФОТО, ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути